no to, Kochana wpadłaś jak śliwka w kompot![]()
no to, Kochana wpadłaś jak śliwka w kompot![]()
marsz na bazarek!
jeszcze nie było tak, żeby tu ktoś kiedyś komuś kupno chusty odradził
a serio mówiąc, to nie jest utopienie kasy - przecież chustę sprzedasz, kiedy skończycie nosić. jeśli kupisz teraz używaną, to odsprzedasz ją niewiele taniej. czyli nie wydajesz kasy, tylko ją "lokujesz"![]()
2007, 2009, 2016
No to ja Ci napiszę jeszcze, że się nie mogę na tą testową Zarę od Ciebie doczekać
No i że wiosny się nie mogę doczekać, bo chciałabym Tośkę na plecy w chuście wrzucić a póki co to tylko po domku śmigamy zachustowane a na kurtkę moją i kombinezon jej to zdecydowanie preferuję Manducę albo MT. A w ogóle to myślę, że na chustę nigdy nie jest za późno![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
co ja tam powiemWarto
! Wole chusty od najbardziej wypasnego mietka czy nosidla
![]()
Ostatnio edytowane przez Bushido ; 19-01-2010 o 16:16
no to witaj kochana, witaj......w gronie.....hmmmmmm.....
a masz juz taki objaw,ze na chuste wydasz,ale na kurtke, której naprawde potrzebujesz szkoda Ci kasy?![]()
mi ogólnie szkoda teraz kasy na wszystko bo na jednej wypłacie żyjemy,
ale jakoś nie mogę się powstrzymać i jakoś za lekko mi się te mężowe pieniądze wydaje
Pasiata jutro prawdopodobnie wysyłam ZARE, na czwartek powinna być w Was, uprzedź mężaaaaa... nie wiem czy chce ją wysyłać buuuu
Mama Kubusiai Basi
a nie możesz pożyczyć na dwa-trzy tygodnie czegoś i się przekonać, czy faktycznie będziesz nosić?
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Mamy manduce i gdy jedziemy połazić to ją zabieramy,ale zawsze kończy się to tak,że młody w chuście ląduje.Po górach chusta się nam sprawdziła w 100%.I służyła też jako kocyk na górskiej łące i huśtawka na drzewie oraz hamak do spania w pokoju hotelowym)
Dla mnie do noszenia ciężarkównajlepiej sprawdziło się indio lniane.A mimo,ze dość grube w lecie się specjalnie nie pociliśmy.Len chyba to sprawił.
![]()
chcesz moge Ci pozyczyc zare 5 na troche
jak chcesz napisz pv
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
dzięki za rady
byliśmy na zakupach no i powiem szczerze że troche mi było ciężko go tak dłużej nosić, może źle zamotałam, no bo bez lustra, a ja ciemna masa jeszcze, bo co można umieć mając 1 dzień chustę.
Kurcze za krótkie te testy, pierwszy dzień piore, drugi noszę, w trzeci wysyłam buuu. Ale rozumiem bo kolejka długa i każdy chce.
Może faktycznie uda mi się od kogoś pożyczyć jakąś chustę chociażby do pomacania. Tylko jeszcze nie wiem od kogo![]()
Mama Kubusiai Basi
ooo roni pisałyśmy jednocześnie, idę skrobnąć pw
Mama Kubusiai Basi
no i ZARA odesłana![]()
roni21 obiecała pożyczyć na torchę swoją więc mi ciut lżejdzięki !!!
ech szmat mi się chce![]()
Mama Kubusiai Basi