Ale tak serio serio - jak byście miały tyle kasy na zbyciu, to byście kupiły?
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
mi się ten kolor nawet podoba
ale nie rozumiem, czemu chusta wymięta, zdjęcie niewyraźne... przy takich fotkach nie wzięłabym i za półdarmo, bo nic nie widać![]()
Szaro-różowe peniski? Wzięłabym, chociaż penisów zasadniczo nie uważam, a potem założyła chustomuzeum i zatrudniła się w nim jako kustosz, co by mi rozwiązało sprawę powrotu do pracy, jakby się dziecior już odchował. A jakbyście były grzeczne, to bym Was też pozatrudniała. I byśmy siedziały w tych szmatach cały dzień i brały za to piniądze. Kwestia - od kogo? pozostaje chwilowo nierozstrzygnięta![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Ja tylko dla porządku chciałam napisać, że to nie dolary, tylko euroDało to wg moich wyliczeń na kilka dni wstecz równowartość 14.010 zł
![]()
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).