Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Szaro-różowe peniski? Wzięłabym, chociaż penisów zasadniczo nie uważam, a potem założyła chustomuzeum i zatrudniła się w nim jako kustosz, co by mi rozwiązało sprawę powrotu do pracy, jakby się dziecior już odchował. A jakbyście były grzeczne, to bym Was też pozatrudniała. I byśmy siedziały w tych szmatach cały dzień i brały za to piniądze. Kwestia - od kogo? pozostaje chwilowo nierozstrzygnięta![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Ja tylko dla porządku chciałam napisać, że to nie dolary, tylko euroDało to wg moich wyliczeń na kilka dni wstecz równowartość 14.010 zł
![]()
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Jest to Nino messing (szaro-zolte). W swiacie ich zostalo wiadomo kilka sztuk. Za niego wczesznej pisalam. Wygrane kolekcjonerkami ale mam wiadomosci ze zrezygnowali za niego wplacic kwote i sprzedawca ma drugiego szansu zaoferowac do tych stracil mozliwoc licytowania.
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.
no właśnie się tak zastanawiałam czy to nie messig przypadkiem jest, a tu prosze messig i steingrau/stein to to samo![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Prosze zmienic w tytule na 3 510 euro czyli jakies bagatela ok 12 000 zł, zesz orzeszku. Chusta ta, to chyba za czasów Jezusa była tkana i noszona
![]()
Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)
Fiutosławrehehehehehehhe
no w sumie połączenie kolorów fajne ale żeby za taką kasę to raczej nie
Aś, Julek '08 i Alik '11
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Ale czy on idzie z podniesionym tym, no, czołem? Czy ze spuszczoną głową (huhuhu, ale bon mocik), powoli, jak żołnierz z niewoli?
ciesze sie ze nie jestem z tym sama![]()
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci