nie przejmuj się ilością chust - ja mam tylko jedną i dopiero zaczęłam! pozdrawiam
nie przejmuj się ilością chust - ja mam tylko jedną i dopiero zaczęłam! pozdrawiam
Witaj!To nie ilość chust robi z człowieka chuściarza!Noście się długo i szczęśliwie.
Uczeni w chustach mówią,że "nieważne w czym się nosi,tylko ważne czy się dobrze dociąga"![]()
witaj
jedna, dwie na początek przeca wystarczyani się obejrzysz a będziesz chciała mieć ich więcej i więcej i więcej i więcej
![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
Witaj!
a ja mam coraz mniej chust,tzn coraz mniej mi potrzeba i tak mi dobrze
ważne tylko, żeby mieć w czym nosić, a najważniejsze, żeby nosić![]()
Witaj!
Powtórzę za Tują, nie ważne w czym nosisz, ale że nosisz! A tak poza tym miłego rozpisywania się na forum życzę
!
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
heloł Barbara
witam Cię a raczej Wasi uważaj bo to forum uzależnia(tak jak chusty)
szkoda,że wątek powitalny szarlottki przegapiłam![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.