nie... ale poszukam u mnie w lek homeo, moze cos mam... rzeczywiscie
wlasnie upieklam pyszny schabik kanapkowo obiadowy
Jula sie zajada... zobaczymy, jak potem jej brzuszek sie zachowa...
kurczę, olcia - współczuję bardzo
myślę, że ogłoszenia - również w okolicy pobliskich przedszkoli i żłobków - to dobra opcja.
a może wydział pedagogiczny na Mokotowskiej?
Izu, a czy Ty NAPRAWDĘ czujesz, że coś jest nie tak? mówiłaś, że Gaja urosła... widzisz, co Ci agatha pisze... może naprawdę wszystko jest po prostu dobrze?
LM - chwilkę się powaham, bo obiecałam sobie, że już żadnych natek... ale o miasteczku wszyscy dobrze mówią... mogę się powahać?
Może i zostawiła... powoli przestaję kontrolowac jej zabawki, ale dawno nie widziałam takiego kółeczka z doczepionymi trzema figurami zi kuleczkami w środku, jeśli takie zostały, to nasze
Znajomi chyba jeszcze nie pozbywają się niani, poza tym ona miała by do was słaby dojazd, bo mieszka w Centrum, ale zapytam.
Już mam niby wszystkie prezenty, ale co chwila okazuje się, że jeszcze jakiś drobiazg dla kogoś potrzebny.. ech
Czekam na męża co to w delegacji na południe polskie pojechał i wróci nocą ciemną
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Drogie moje chusto-koleżanki,
dobrych i ciepłych Świąt Wam życzę
choinki pachnącej, spokoju w sercu i bliskości dookoła
i zmykam do Łodzi, trzymajcie kciuki za brak poślizgów...
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
aha! czyli koniec forumownia, czas na Święta
no dobra, to ja Wam życzę tego, czego Wam zawsze życzę, choć nieczęsto pewnie wspominam
żeby było Wam dobrze. zawsze i wszędzie.
żebyście widziały sens. we wszystkim, albo przynajmniej czasem.
żebyście się nie martwiły. bo to zazwyczaj tylko nie pomaga.
i żeby było Wam tak szczęśliwie, jak mnie będzie w te Święta(a będzie niezwykle!)
buziaki!
To i ja również chcę wszystkim życzyć zdrowych i pogodnych Świąt w rodzinnej atmosferze
Buziaki
Nie umiem składać życzeń...
Więc życzę Wam po prostu przyjemnych świąt![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
spokojnych i nudnych świąt!!! i chusty pod choinką![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
to może ja powinnam Wam życzyć zgodnie z Izy życzeniami np. mojego Silka pod choinką![]()
))) hehehe
wreszcie poczułam "magię świąt" - kapusta sobie spokojnie dochodzi w garze, schab dochodzi w piekarniku, śledzie w mleku leżą w lodówce, warzywa na sałatkę ugotowane, dziecko śpi, cudna muzyczka leci, ja sącząc niewiele baileys'a ubieram z mężem choinkę, żeby córa miała rano niespodziankę... jest cudnie!
a Jula w pon kończy rok! kurczaki, ale zleciało... dziwne...
tak. nie ma problemuchętnie przyjmę Twego silka pod choinkę
![]()
To ja też - wesołych, spokojnych i zdrowych świąt
PS Ala nie śpi..... choinkę ubiera- powiedzmy...
Ja również mam nadzieję że wasze święta są pełne spokoju, radości i tej magii...
Krzyś I 1998 Asia II 1999
uff jeszcze zdążyłam przed końcem świątDziewczyny Kochane samych cudowności Wam życzę
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
święta mamy za sobą!! ja najbardziej się cieszę z tego, że dni mamy CORAZ DŁUŻSZE!!!
![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
och... a my wreszcie w domu. no i tego no... w tym roku postawione została na wielkie gabaryty i teraz szukam co by tu powywalać. pierwszymi podejrzanymi stały się ekspres do kawy, przewijak, bałagan wokół mojego biurkai łóżeczko...
O rany! to co Wy za prezenta dostaliście))
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
nic nie mów...![]()