Pokaż wyniki od 1 do 20 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Mieszany widok

Chustofanka Awatar agatha
    Miejscowość
    okolice Warszawy

Domyślnie

IzaBK - mała ma świetne wyniki, nie kłułabym jej drugi raz - nie ma takiej potrzeby.
    Ala raczkuje i cieszy się na maksa - wychodzi zza drzwi i się śmieje patrząc na mnie, albo doraczkowuje do jakiegoś celu i w śmiech. Normalnie boki zrywać A z tymi sześciolatkami to wiadomo - dziecko dziecku nie równe i szkoła szkole też i panie nauczycielki też - problem w tym , że to jest powszechne, tak więc lepiej chyba wiek wziąć wyższy, bo na indywidualne traktowanie to bym nie liczyła... No i zobaczycie - wad wzroku przybędzie na 100% - bo oko 6-latka różni się od 7-latka o rok. Na pewno nie jest dostosowane jeszcze do czytania małych liter. A u nas o ćwiczeniach oczu to nikt nie słyszał. A -warto poczytać książki pani Hannaford o gimnastyce mózgu - słyszałyście?

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

och! dziewczyny! jak mi się świątecznie już zrobiło. zaraz zacznę piec i wieszać ozdoby. mam już ferie pełną gębą i bardzo mnie to pozytywnie rozkłada.
    wczoraj - pierwszy raz od nie pamiętam kiedy poszłam spać o 22ej - wcześniej czytając. błogość...

a teraz idę poczytać co tam napisałyście.

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

mi. - zazdroszczę błogości...
    ja mam... listę zakupów do zrobienia, brak czasu na to i możliwości
    Julka w domu z rozwolnieniem, które nie chce jej przejść (????), wody z marchwi pić nie chce (a ponoć pomaga)
    nie mam jak z nią wyjść z domu, żeby coś kupić
    mąż mój wraca szybko, bo wieczorami widzimy się z potencjalnymi opiekunkami
    chyba wyślę go w nocy do tesco
    masakra jakaś
    w ogóle nie czuję tych świąt...

Chustonoszka

Domyślnie

Olcia współczuję...
    Mam odrobinę to samo z tym nieczuciem... A czy próbowałaś homeopatii na to rozwolnienie?
    Krzyś I 1998 Asia II 1999

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

nie... ale poszukam u mnie w lek homeo, moze cos mam... rzeczywiscie
    wlasnie upieklam pyszny schabik kanapkowo obiadowy
    Jula sie zajada... zobaczymy, jak potem jej brzuszek sie zachowa...

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

kurczę, olcia - współczuję bardzo
    myślę, że ogłoszenia - również w okolicy pobliskich przedszkoli i żłobków - to dobra opcja.
    a może wydział pedagogiczny na Mokotowskiej?

Izu, a czy Ty NAPRAWDĘ czujesz, że coś jest nie tak? mówiłaś, że Gaja urosła... widzisz, co Ci agatha pisze... może naprawdę wszystko jest po prostu dobrze?

LM
    - chwilkę się powaham, bo obiecałam sobie, że już żadnych natek... ale o miasteczku wszyscy dobrze mówią... mogę się powahać?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    LM[/B] - chwilkę się powaham, bo obiecałam sobie, że już żadnych natek... ale o miasteczku wszyscy dobrze mówią... mogę się powahać?
    Możesz się powahać
    As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk

Chustofanka Awatar suri80
    Miejscowość
    okolice Warszawy

Domyślnie

Tymek i Dalton na wsi u mojej rodziny, a Lenką zajmuje się siostrzenica, więc póki co tylko ją widzę, że stęskniona Dalton na pewno też, a Tymek pewnie zapomniał o rodzince, bo dokazuje z resztą siostrzenic, które mają ferie świąteczne

BTW: Może znacie kogoś, kto chce kupić/ wynająć mieszkanie?
    http://www.oczami-mamy.pl/

"Dziecko chce być dobre. Nie wie- wytłumacz, nie umie- naucz..."

Chustomanka Awatar Me'shell
    Miejscowość
    warszawa, włochy

Domyślnie

olcia - najpiękniejsze życzenia dla Julci, duuuużo zdrowia i jeszcze więcej szczęścia i radości!
    bardzo się cieszę, że niania znaleziona! znaczy się ogłoszenia w okolicy zadziałały
    mi. - jak Wam tak dobrze idzie to może do nas wpadniecie?
    Mąż odebrał dziś odkurzacz zastępczy, bo nasz się zepsuł i na czas naprawy dostaliśmy takie cudo. Dobrze, bo koty u nas fruwają (ciekawe co Janko i Fiszka by na takie koty powiedzieli No ale jest szansa, że na Nowy Rok będzie chociaż z grubsza ogarnięte.
    Ja wciąż jeszcze w Łodzi, próbuję pracować, a Zosią zajmuje się moja mama, ale niestety od dzisiejszej nocy mamy (po tygodniowej przerwie) jakiś mega rzut ząbkowania, z rzucaniem się w nocy, marudzeniem na potęgę, niespaniem w dzień i wiszeniem przy piersi... ratunku!!!
    Zosia 25.02.2010
    Tosia 25.01.2013

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

się znaczy czwórki. :/

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

spełnienia marzeń w Nowym Roku!! niech się wypełnią Wasze noworoczne postanowienia
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

wszystkiego dobrego dla wszystkich, nawet dla tych co to postanowień nie mają i idą na żywioł tzw.
    mi. - o co chodzi z tą znaczy się czwórką?

Uprawnienia umieszczania postów