U mnie drugi dzień ledwo, bo ledwo ale leci. Ale ciepłej nie ma![]()
U mnie drugi dzień ledwo, bo ledwo ale leci. Ale ciepłej nie ma![]()
jeest!!! jest woda!! jes jes jes![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
o, Pani Premier
moja starsza siostra (choć wygląda na młodszą) jest płynnym premierem!
![]()
ubawiłam się do łez, nareszcie jakiś przyjemny akcent na koniec fatalnego dnia, który zaczął się od tego, że na lodowisku, które kiedyś było skrzyżowaniem Pan prowadzący duży dostawczy samochód zrobił sobie garaż z mojego tylnego zderzaka - nawet się na niego za bardzo nie wkurzyłam, bo w takich warunkach tez bym pewnie przywaliła, le miałam to szczęście, że to on jechał za mną a nie ja za nim
Potem "kopałam się z koniem"czyli tłumaczyłam mojej szefowej i promotorce w jednej osobie, rzeczy które powinny być oczywiste, które rozumieją wszyscy zebrani, oprócz niej ale to ona jest profesorem i nie możemy jej powiedzieć, że wprost co, że wygaduje bzdury, uchhh wrrrrrrr
o prowadzeniu szkolenia BHP szkoda wspominać, idę spać dobranoc
Ostatnio edytowane przez Me'shell ; 16-12-2010 o 21:45
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
wiesz.. to było WYMOWNE MILCZENIE, będące wyrazem niewymownej wręcz mądrości
mi, me'shell - jesteście bardzo dzielne! na pohybel profesorom zadufanym w sobie, vivant profesores rozumni!!
Olcia - jak Jula przezyla powrót do żłoba?
ja dziś byłam w przychodni, bo udało mi sie złapac siuśki. łapałam, az sie z kubeczka przelałopanie pobrały krew profesjonalnie, tylko kropeczka została, zadnego siniaczka
wyniki jeszce dzis..
no i po choinke dzis - Macie juz choinki?
w ubiegłym roku Gaja była po choinke w wózku, wlasnie odkrylam to na zfjeciu,,![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
o! a ja w ogóle nie załapałam się na wpis Me'shell
tylko na buźki...
nic to. niedługo będziesz to miała za sobą i tyle. tym trzeba żyć!
choinka, choinka... jeszcze nie. W przyszłym.![]()
w przysżłym to już zostaną same krzywulce.. ja lubię równeciekawe czy w tym roku w końcu zdecyduję się na świerk
co roku chcę świerk, potem idę wybierać, a tam sosny mnie wołąją "kup mnie, kup" no i zaczynam mięknąć, a potem szybuję po pólkach cenowych i kupuję najdroższe
a jak dojdziemy do domu, to mówię sobie: za rok świerk!! nie ugnę się!!
no i tak od kilkunastu lat to trwa...
zastanawiam się nad tym, jak bezpiecznei ustawić choinkę, płotka specjalnie nie będę kupować.. chyba przywiążę do biblioteczki i ubiorę tylko od metra wzwyż.. myślałyście już o tym?
no ja zazwyczaj idę w... jodły chyba. nie jodły?
świerkom mówię nie, bo mi się nie podobają. nie grają z moim wyobrażeniem choinki
my chyba pójdziemy w wersję mini, czyli postawimy nie-za-dużą na stole... inaczej jakoś nie umiemy sobie wyobrazić![]()
aaa, jodły oczywiście.. ale nie będę już edytowac mojego posta, ku uciesze gawiedzi
albo w tym roku kupię sosne![]()
potrzebuje dużej, pod małą nie zmieszczą się prezenty...
no właśnie... my możemy sobie pozwolić na luksus małej choinki, bo prezenty będą leżeć w tym roku pod inną![]()
Pożyczę. A masz może Arlington Park?
eeeee O co chodzi?
mi., Ty jeszcze coś studiujesz? Czy doktoranckie?
A co, Gaja niezdrowa?
Choinek mamy cały las, wolę jodły, ale musimy trochę przerzedzić ten las, więc kolejny rok będzie świerk - własny.
Hel ani lepiej ani gorzej, ale w związku z tym została uznana za zdolną do wychodzenia. Bo to ja ją chyba załatwiłam tym, że zawsze nosiłam ją na spacer pod kurtką, czyli oddychała ciepłym powietrzem. A potem w któryś paskudny poniedziałek próbowałam wyjść z domu (bo ostatecznie mi się nie udało - pokonałam kilka przeszkód, ale przy zamarzniętym z zewnątrz zamku od domu już się poddałam) z nią w foteliku samochcodowym no i łyknęła zimnego powietrza. Ma cały czas lekkie szumy pęcherzykowe, czasem kaszlnie, ale poza tym nic jej nie jest - i tak od 2 tyg. Lekarka też za zdziwieniem powiedziała: "Ma pani rację, jest tak samo". Zmieniłyśmy sposób leczenia, ale przynajmniej wygląda na to, że nic poważnego się z tego nie rozwija.
Z zaskoczeniem konstatuję, że za tydzień Boże Narodzenie
Edit: i z równym zaskoczeniem, że moja córka ma prawie 4 i pół miesiąca![]()
Ostatnio edytowane przez LittleMonster ; 17-12-2010 o 16:06 Powód: dopisek
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
LM, mój "zaraz" skończy rok![]()
a Jula do żłobka nie wróciła, ktoś jej sprzedał jakiegoś rota albo inny świński wirus... hmmm...
w czw. wieczorem zaczęło się rozwolnienie, w nocy temp. 39,4, dzisiaj ciąg dalszy rozwolnienia i marudzenia, mega marudzenia
do cyca to ona już się chyba na stałe przyssała
i zdecydowaliśmy, że bierzemy opiekunkę, więc do żłoba nie wróci - za to żłobek przyjdzie do niej, bo to będzie ciocia ze żłobka, która zdążyła odejść w tzw. międzyczasie
uf..
jutro drugie spotkanie i dogadywanie szczegółów...
no a Jula dalej chora... :/
a Wasze dzieciaczki zdrowe?
o, kurczę... zdrowy. mam nadzieję, że tak pozostanie![]()
LM- nie rośnie.. nie wiem czy zdrowa, wyniki badań nie są idealnemartwie się
już zaczęłam szperać po necie i chyba zejdę na zawał
Olcia - rota powiadasz? dżizas, mam nadzieję, że nie rozwija się on teraz w Gai :/ a może stąd takie wyniki..
choinka kupiona. Udało się kupić świerk, ale - nie pospolity, padło na srebrny, a i tak tylko dlatego że jodełek nie pozwoliłam sobie pokazać, sosen tezpospolity kupię w przyszłym roku
![]()
A my się dalej kurujemy, choć chyba już lepiej- ja nie mam kataru, Lenka powoli odzyskuje głos, a Tymek nie ma świszczącego oddechu...
olcia, mogę Cię pocieszyć, że moja Lenka, też przyklejona do cyca
Za to dziś jestem podjarana, bo...ZACZĘŁA CHODZIĆ SAMA!
Wczoraj zrobiła jeden kroczek, dziś rano z 5, a po południu zaczęła wędrować przez pół pokoju. I chyba jej się spodobało
Przygotowań Świątecznych...brak![]()
brawa dla Lenki! super! szybko!
Izu - lek. nie jest pewna czy rota czy nie rota, ale ze jakis wirus to juz pewniejsze... zla jestem, bo dopiero co sie wykurowala...
mam nadzieje, ze te zle wyniki Gaji sa od wirusa a nie od czegos innego
nie czytaj za duzo, to nic nie da...
sciskam mocno i zobaczysz, ze bedzie dobrze
a teraz lepiej zdradz nazwe chinczykai powiedz, gdzie kupujesz choinki? masz jakies magiczne miejsce?
O kurczę, ale chorujecie...
IzaBK - chciałabyś wszystkie wyniki mieć w normie z tabelki, hmmm....
Olcia- trzym się, przypomniało mi się, czemu nie lubię żłobków....
A Lenka gratulacje! Ala zaczęła pełzać w przód.... Choinkę chyba zdążymy kupić (ma być duża) nie wiem kiedy....
A jak chcecie się pośmiać - to wieści z mojej stacji: http://www.bankier.pl/wiadomosc/Kome...e-2259668.html
brawo Lenka!