Pokaż wyniki od 1 do 20 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Mieszany widok

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

mi. jak chcesz, to chodź do nas i weź trochę od nas, pół ursusa możemy obdarzyć

Chustonówka
    Miejscowość
    Raszyn

Domyślnie

Hej dziewczyny. Jestem z Raszyna i mam problem z wiązaniem chusty tzn. na sucho to robię ale z dzieckiem mi jakoś nie wychodzi i trochę się boję że wiążę niewłaściwie . Piszę tutaj bo widziałam na początku że organizowane są jakieś spotkania, czy nadal tak jest? Bo przyznam szczerze że nie dałam rady przeczytać wszystkich stron wątku (sporo tego )

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

o, witaj
    przyznam, że czytałam Twój wątek i zastanawiałam się - czy jesteś mobilna i mogłabyś na któreś z naszych spotkań podjechać...

na razie warunki atmosferyczne minimalizuja spotkania w Podkowie

a może wybierz się do Stu Pociech na Starówce? z tego, co pamiętam - w piątki są bezpłatne konsultacje i to z fajnymi Doradczyniami (ewentualnie będziesz musiała wrzucić "koszyczkowe" za wejście, ale za to będziesz mogła tam siedzieć ile dusz zapragnie ).

Chustonówka
    Miejscowość
    Raszyn

Domyślnie

Szczerze powiedziawszy to centrum Warszawy mi się nie bardzo widzi... Duzo bardziej odpowiadałby mi dojazd gdzieś pod Warszawę.
    Samochodem pod to miejsce pewnie nie dojadę (poza tym średnio poruszam się po mieście )
    Gdybyście organizowały jakieś spotkanie lub gdyby któraś chciała się spotkać się ze mną to jak najbardziej się piszę

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

o, kurczę... to Filip ma dopiero 3 tygodnie!
    uznałam, że 3 miesiące...

Chustonówka
    Miejscowość
    Raszyn

Domyślnie

no 3 tygodnie, prawie 4
    Dlatego wolałabym podjechać gdzieś żeby nie musieć z nim dłuższego czasu spędzać na zewnątrz.
    edit:Chodzi mi o spacer z samochodu do miejsca przeznaczenia

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

a macie jakieś szczególne przeciwwskazania do spacerowania?
    bo jak to jest o tej porze roku z zaleceniami "napowietrzania"?

w mroźnym zeszłorocznym lutym my po dwóch tygodniach mieliśmy się "werandować" (tylko nie pamiętam przez ile), a potem to już na dwór.

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    nie bardzo mamy lokal na takie spotkania. Ale spotkanie "w kulkach" ma duże szanse się odbyć co prawda Filipek w kulkach nie poużywa, hehe, ale skonsultowac wiązanie w mięszyczasie możemy.. Widzi mi się ta tęcza w centrum skorosze hm?
    powiadasz?
    w poniedziałek?
    Ostatnio edytowane przez mi. ; 03-02-2011 o 17:04

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

nie bardzo mamy lokal na takie spotkania. Ale spotkanie "w kulkach" ma duże szanse się odbyć co prawda Filipek w kulkach nie poużywa, hehe, ale skonsultowac wiązanie w mięszyczasie możemy.. Widzi mi się ta tęcza w centrum skorosze hm?
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Uprawnienia umieszczania postów