suri - gratulacje dla Lenki![]()
suri - gratulacje dla Lenki![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
choco, LM - ja wchodzę, tylko zarządźcie paczką, ja się dołączę chętnie
mi. - tak, można odplamiać kolorowe rzeczy
doniesień żłobkowych cd. - po weekendzie Jula mega uśmiechnięta wchodząc do żłobka, od razu poszła do cioci, pomachała nam (bo odprowadzaliśmy ją z mężem - pierwszy raz we dwoje), a jak ją odbieraliśmy to przyszła do nas na ręce, po czym zaczęła się wyrywać do cioci na ręcei średnio jej się podobało, że wychodzimy!
więc adaptację mogę uznać za zakończoną pomyślnie
jakie są w końcu plany na środę? są w ogóle jakieś? ja co prawda na 10 jadę do pracy, ale to zajmie mi z godzinkę, no, może 1,5 h - a co potem?
olcia - to superowo! bardzo sie ciesze, że Julcia do żłobka z radością chodziwiem jak Cię to stresowało
suri - nie chcę Cię martwić, ale u nas po pierwszych bezboleśnie pojawiających się zębach występuje jakaś nocna masakra i budzenie się co 1-2 godz, i tak już ponad 2 miesiące!, a od tygodnia to jeszcze doszły turlanki, przewalanki i rzucanie sie po łóżku
a u nas katar do pasa i kaszel, i wizyta u doktora jutro, więc pewnie ja w środę odpadnę, bo jeszcze Zosia pozaraża.
no chyba, że spacer o ile pogoda pozwoli
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
to co oblewamy Julkowe sukcesy?
w środę ma padać śnieg
a wiecie jaki jest pierwszy śnieg![]()
brawa dla Julki!! Olcia - a więc ten huk, który słyszałam wczoraj, to była kamień, który spadł Ci z serca?
też słyszałąm o tym śniegu...
Gai utrzymuje się ten kaszelchyba dziś pójde do lekarki na kontrolę, no wierzyć się nie chce, że nic jej nie jest.. od wyniku tej wizyty zależy moja opinia o środzie.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
śnieg ma nadejść nocą...
to skoro wy takie chorawe, a planów konkretnych brak - idę jutro robić mikołajowy rekonesans![]()
Mi wyprawa do Wawy zajęła pół dnia w obie strony. Czułam się jak na karuzeli i jechałam z duszą na ramieniu!
mi., me'shell - dzielne kobiety!! dajcie znac jak dotrzecie do domu![]()
hehe
alle sajgon!
taka zima to mnie straszy, zwłaszcza, że w czwartek jade do Łodzi
Ostatnio edytowane przez Me'shell ; 29-11-2010 o 22:40
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013