nie napisałaś, ale zrobiłaś o tak:..
czyznaczy co innego niż "hę"?
![]()
nie napisałaś, ale zrobiłaś o tak:..
czyznaczy co innego niż "hę"?
![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
w sumie... właściwie... "hę?"
aczkolwiek "hę?" nie oznacza "serio? bo ja to bym się bała"
tak na poważnie - zawsze jak rozmawiałyśmy o Twoich pulpetach (a czemu nie wsadzasz do nich czegoś zielonego?), to sądziłam, że mrozisz surowe![]()
a co oznacza "hę?" ? może "czyżby? nie wyglądasz mi na taką co by tak robiła" hahaha
surowe możnaby, ale.. kłopot z utrzymaniem kształtu byłbyno i jaja surowego jednak nie odważyłabym się zamrozić, a mieso mielone łączę jajem..
właściwie to surowe pulpety to właściwie po prostu porcje mielonego mięsa..
PS - to my tak często rozmawiamy o moich pulpetach? hihi..
PS2 - z tym zielonym masz racje!!
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Iza, ja mam koperek i wiejskie jaja, to je wsadzę i będzie pysznie
nie mam pojęcia jak, ale dałam radę i przetrwałam ten tydzień! jestem dumna z siebie, bo nie był to mały wysiłek... duuuuużo pracy, dużo jeżdżenia żeby zawieźć/przywieźć Kajetana, samotne dni i noce... ech... niełatwe - muszę przyznać - jest bycie mamą samotną... (nawet jeśli to stan przejściowy)
no, dobra. a w środę coś robimy?
kino odpada jak dla mnie z racji repertuaru. jakieś ajdijas?
olcia, czy ten odplamiacz, to on nadaje się też do kolorowego?
bo plamy na białym pokonały mydełko beckmana, wybielacz Rossmanowy i Vanisha (Izu, jednak miałam!), a za plamy na niebieskim się jeszcze nie zabrałam...
W tą środę to już mam plany...
mi. - gratulacje przetrwania! A wyobraź sobie jakbyś jeszcze miała drugiego malucha, tego w jedno miejsce, drugiego w drugie miejsce, tu coś z jednym do załatwienia, drugie negocjuje bo już potrafi - to dopiero wesoło! Kreatywność matek w takich sytuacjach jest niedoceniana!
nie spotkałam z mikropolarem. chyba...
edit: miałam z mikropolarem chińskie nie-minkee i on jest chałowy. był. bo już tych pieluch nie mam![]()
Mamamaria ma do wyboru no i nie wiem które braćidę w welur w takim razie
edit: wszystko co chciałam jest z mikropolarem :/
Ostatnio edytowane przez choco ; 20-11-2010 o 20:31
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Hmmmm, chyba ja tez krupnik ugotuję jutro, smaku mi narobiłyście
W ogóle mam faze gotującą, dzis na obiad rybka zapiekana w sosie śmietanowo-koperkowym, a na "deser" pasta z awokado do kanapek, jutor mam w planie racuchy
wszystko byle, nie robić tego co powinnamznacie to?
Mój mąż zajmował się dziś Zosią sam przez 6 godzin, wstyd przyznać, ale to był jego pierwszy raz
Za to poradził sobie doskonale![]()
A na środę to ja tez planów szukam, bo od poniedziałku do późnego wtorku będę to ja mamą chwilowo samotną
Tylko, że Zośka póki co zasmarkana, pokasłuje i w nocy fika koziołki zamiast spać![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013