heh... no mogę napisać - "wydaje mi się, że blisko bardzo. choć to oczywiście sprawa indywidualnego postrzegania dystansu"![]()
heh... no mogę napisać - "wydaje mi się, że blisko bardzo. choć to oczywiście sprawa indywidualnego postrzegania dystansu"![]()
mi., tylko błagam powiedz, że mieszkasz PRZED skrzyżowaniem Jerozolimskie/Hynka
Ponieważ unałam, że nasze spotkania są dla mnie, więc Hektora zostawię w domu i życie będzie prostszeWtedy mogę też zabrać Cię, Choco w koronie, z Grodzia, bo mam fotelik.
Środa dla mnie ok.
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
A ja w środę to mogę tylko na krótko, bo już połowa dnia zaplanowana.
ps. choco - też byłam u dentysty. A moje dziecko mówi, że będzie dentystą (dotąd pilotem albo strażakiem).
hoho! widzę, że naprawdę się spotkamy!
mieszam PRZED![]()
no prosze, zniknęłam na chwilkę, i od razu spotkanie skręciłyście
w środę mi też pasuję, ale nie zmieńcie na wtorek!! ani na piątek!!
sylvia - coś mi nie pasuje.. suwaczki wkleiłaś do stopki? bo nie pojawiły się we wszystkich Twoich postach, a powinny
a mnie koronka się kojarzy z nitkowymi kwiatuszkami ułożonymi w paseczek... więc choco w koronce to dla mnie choco wieczorowo wystrojona![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
nie "skręciłyśmy", tylko "skręcamy"
jak było?
na wtorek... no, w sumie mogę komuś zostawić klucze... a na piątek... no, nie wiem, nie wiem czy byłabym zachwycona Moim Mężem otoczonym TYLOMA kobietami![]()
było fajnierogale super!! moje klimaty - duże i słodkie niemożebnie
chusty żadnej nie wypatrzyłam, ale sama zostałąm wypatrzonatylko pogoda nei bardzo dopisała...
co do otoczonego męża - Ty jak Ty, ale nie wiem, czy On byłby zachwycony byciem otoczonym tylkoma kobietami z LAKTACJĄ![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
czyli będą: Little Monster, Jej Wysokość Choco, IzaBK, Agatha z panienkami (niektóre z Jaśnie Panienką), Olcia z Julą lub bez Juli, Me'shell (mam nadzieję, że to oczywiste!
).
Kto jeszcze?
Suri? Sylvia? Art-butik?zapraszam!
OMG! idę po pompkę do nadmuchania domu....
następnym razem, zanim z czegoś Wam się zwierzę, ugryzę się 5x w paluchy o!
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Ale fajnieTylko jak o 11 to nie wiem czy się sporo nie spóźnię... no nic, zobaczę jak wyjdzie.