-
Zuo otwiera galerię na Hożej. Party od 11 do 22ej 
a mnie ten syf, który się pojawia na forum dobrze dość robi - "odzłaca" forum w mojej głowie. dotąd myślałam, że wszystkie Dziewczyny są cudne, godne zaufania, pełne dobroci i takie tam... a teraz? teraz wiem, że niekoniecznie i że trzeba uważać. (wbrew pozorom nasze "podkute" doświadczenia mnie tego nie nauczyły
)
tak, czy inaczej - niezmiernie się cieszę, że forum jest, że poznałam na nim Was i parę innych "niepodkutych" osób, że zawarłam nowe, owocne i wiele wnoszące znajomości, że otworzyły mi się oczy na wiele kwestii.. powiedzmy "życiowych". dostałam tu zupełnie niezłą dawkę pokory, a nawet mądrości. i czuję się lepszym człowiekiem, a przede wszystkim - lepszą mamą. heh...
ależ się zrobiło patetycznie 
to może bardziej lajtowo: postanowiłam jednak jakoś bardziej o siebie zadbać, gdyż już męczy mnie ciągła brzydota i zaniedbanie spotykane w lustrze
poznałam nowe kosmetyki do mani - mogę polecić
a wiecie, że pojawiło się na mani rynku coś, co nazywa się "mani japońskim", wiecie? fajne to! niby nic, a jednak COŚ!
oraz dziś zadzwoniła do mnie Pani z salonu kosmetycznego i zaprosiła na bezpłatny zabieg odmładzający (półtoragodzinny!!! - uśmiała się jak powiedziałam, że to chyba za długo, bo wyjdę stanowczo za piękna i mnie w domu Chłopaki nie poznają
) - najwyraźniej czyta w moich myślach 
a! i planuję też chodzić na jakieś wieczorne sporty basenowe. może któraś z Was ma ochotę się przyłączyć 
heh... cieszę się w sumie, że mi jesienny dół, co to mnie dopadł jakiś czas temu, nie pochłonął na maxa 
no i już niedługo Święta
uwielbiam Święta. jestem Xmas-freakiem
Ostatnio edytowane przez mi. ; 14-11-2010 o 02:06
Uprawnienia umieszczania postów