Iza - jutro mam auto!widzimy sie w jakims parku na spacerze? my nadal zakichane, wiec nie chce pozarazac - zostal wiec spacer
ja bardzo chetnie!
to jak? 14?
tak uczę w technikum inform. dziękuję... mi a ty czego uczysz?
agatha - świetne zdjęcie! i fryzura Alicjigratulejszyns!
Olcia - dziś twój didek był ze mną na tańcach w chuście i sprawował się wzorowo! A Zosia spała w plecaczku mimo podrygiwania
w takim razie moje typy didkowe to Iris, Lisa i Toby najchętniej 4,6 albo 4,2- jak gdzieś wypatrzycie, najlepiej stare, dobrze znoszone to stańcie dla mnie proszę i znaki dawajcie, z góry dziękuję
hehe wygląda na to, że będę wymieniać mój mini stosik
ktoś chętny na:
fale dunaju 4,6
nati z bambusem beżowe 4,6
leo rouge 5,2
pouch zrobiony z nati z lnem?
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Me'shell- też myślę, że to fryzura urzekła juryTo może ja też się zapiszę na te tańce - wesoło jest? W Blue w czwartki rozumiem? A Lisę widziałam w promocji w mamazen.pl (nówka) jak weszłam zobaczyć nową szatę sklepu (nie wiem jak długa jest).
Me'shell - ciesze sie, ze daje radedidek of cours
na irisa ciezko trafic - jak juz wystawia, to od razu idzie, a i ja bym go chciala, wiec...troszke sie o niego pobijemy hehehehe
![]()
Lisa... gdzies chyba byla, zaraz spojrze...
chusty wystaw Malgos na bazarkuoczywiscie ceny, foty...
to sie zaczelo... przepadlas
mini stosik - ja na poczatku mialam TYLKO babylonie! a tu az 3 chusty i pouch!
no, to ja właśnie wróciłam z pracy...
jak fajnie mieć wolny dzień![]()
Olcia - poczekam z odpowiedzią na Twoje miłę zaproszenie, bo wczoraj zaczęła mi się znów migrenamoże przejść zaraz, albo połupać mnie do niedzieli
![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE