ja do LM bardzo chetnie, ale jak wyzdrowiejemy... no i jesli ktos nas zabierze![]()
mi. - czy to nie od zebow u Kajetana?
mam francuza, bliźniak się pierze
i zanabyłam staruszkę evę -matko! jak ta chusta nosi! zwykła bawełna, ale jaka!!!!
i czekam na mój prezent za kupfera - dynieech... musi być bardzo smakowita
gdybym wiedziała, że to tak wciąga, to bym się tu nie zalogowała![]()
a ja durna myślałam kiedyś, ze jedna chusta to wystarczy![]()
potwierdzam, eva nosi jak marzenie, wczoraj u Olci testowałam
i chętnie nabędę taką samą tylko w innych kolorach - znacie coś takiego? ktoś sprzedaje? bo ja nieobyta ;/
chociaż aktualnie testuję ociowego didka (nazwy nie pomnę, ale taki niebiesko-zielony w romby) i też nieźle!
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Małgosia, to jonas
hmmm... ja nie wiem, czy eva to kwestia chusty paskowej didka, czy tego, ze jest stara - w sensie bez zaznaczonego srodka i z czarna metka - czyli te pierwsze didkowe chusty, ktore podobni są... no sama mierzyłaś!
zobacz tu: http://www.didymos.com/index.php?s=p...20and%20prices
w stripes
ja bym chciala jeszcze iris - ale jak obecne nosza? mi. - Ty chyba masz, prawda? cos powiesz o niej?
Małgosiu, czesto na bazarku pojawia sie Lisa... trzeba sledzic
daj znac, ktora bys chciala, daj na kupie a i my jak zobaczymy, ze ktos sprzedaje, staniemy dla Ciebie![]()
tak spacerek był super, szkoda, że dla mnie taki krótki, ale.. opłąciło się - okazalo sie, ze pani wybrala moją Elę jako najlepszego ucznia klasy do reprezentowania klasy przy sztandarze podczas przysiegi.. jak zobaczyłam, ze staje przed klasą, zaczelam do niej machac, zeby staneła w szeregu, a potem... łzy wzruszenia łykałam![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE