jutro moja Ela ma po południu pasowanie na ucznia, dlatego będę się bardzo spieszyć
kto był na tym blw?
jutro moja Ela ma po południu pasowanie na ucznia, dlatego będę się bardzo spieszyć
kto był na tym blw?
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
spacer proponuję w parku Potulickich. Zaparkowac najlepiej na Prusa, w okolicach pierwszego od wjazdu pasażu sklepów, lub na parkingu carefourra![]()
będę miała ze sobą chleb dla kaczuszek![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
my po blw. udany warsztat. dużo wyniosłam (poza książką)
w przyszły piątek jestem w pracy
w czwartek mam wolne do 16ej jakoś tak... jakieś plany?
Iza, ja już nie wiem czy Ci wysłałam czy nie maila, że te zasłony są gotowe![]()
Ja również dziękuję za spacerMam nadzieję, że moje dzieci nie zniechęciły Was do dalszego spotykania się ze mną
Tymek mi usnął po drodze (musiałam więc wnosić dzieciaki na raty).
Za to miałam trochę spokoju dzięki temu (dopiero teraz się obudził!), bo niestety zwykle nie sypia już w dzień![]()
ja do LM bardzo chetnie, ale jak wyzdrowiejemy... no i jesli ktos nas zabierze![]()
mi. - czy to nie od zebow u Kajetana?
mam francuza, bliźniak się pierze
i zanabyłam staruszkę evę -matko! jak ta chusta nosi! zwykła bawełna, ale jaka!!!!
i czekam na mój prezent za kupfera - dynieech... musi być bardzo smakowita
gdybym wiedziała, że to tak wciąga, to bym się tu nie zalogowała![]()
a ja durna myślałam kiedyś, ze jedna chusta to wystarczy![]()
potwierdzam, eva nosi jak marzenie, wczoraj u Olci testowałam
i chętnie nabędę taką samą tylko w innych kolorach - znacie coś takiego? ktoś sprzedaje? bo ja nieobyta ;/
chociaż aktualnie testuję ociowego didka (nazwy nie pomnę, ale taki niebiesko-zielony w romby) i też nieźle!
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Małgosia, to jonas
hmmm... ja nie wiem, czy eva to kwestia chusty paskowej didka, czy tego, ze jest stara - w sensie bez zaznaczonego srodka i z czarna metka - czyli te pierwsze didkowe chusty, ktore podobni są... no sama mierzyłaś!
zobacz tu: http://www.didymos.com/index.php?s=p...20and%20prices
w stripes
ja bym chciala jeszcze iris - ale jak obecne nosza? mi. - Ty chyba masz, prawda? cos powiesz o niej?
Małgosiu, czesto na bazarku pojawia sie Lisa... trzeba sledzic
daj znac, ktora bys chciala, daj na kupie a i my jak zobaczymy, ze ktos sprzedaje, staniemy dla Ciebie![]()