a gdzie się spotykamy w przyszłym tygodniu? jakieś propozycje?![]()
a gdzie się spotykamy w przyszłym tygodniu? jakieś propozycje?![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
ja musiałabym zapytać jak się ma Podkowa...
ale najpierw muszę wrócić do roboty.
choco - co jest?
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
IzaBK- O tak - (zresztą teraz poznaję)- starsza karmiła kaczki,a lody kapały na chustę, zgadza się. A długaśny w końcu spotkał koleżankę i poszedł za nią, na szczęście nie w wodę. A milczałam bo się urlopowałam (najwyższa pora to była). A tu tak aktywnie! I spotkanie!
ahaha! ale fajniejak będziesz jechałą do potulika na spacer, to daj znać, my wciąż co najmniej raz w tygodniu śmigamy do kaczek
jakbyście miały ochotę to w środe mozna by sie u mnie spotkac... Bo wolny czas i wolną chatę mam od 8 do 17:00 potem rodzinka się zwali ze szkół i pracy... Tyle że ja też na wsi 3 km do katowickiej i z wielkim psem na zewn domu (ale jest kojec to można ją tam zamknąć)
o ile się wykuruję z tego czegos co mnie łapie i nie może się zdecydowac czy złapac czy iść w diabły...
Ostatnio edytowane przez sylvia1 ; 23-09-2010 o 15:56
no to dwie opcje jak na razie![]()
czemu choco nie odzywa się, hę? ja chusty muszę przekazać!!
artbutik - widziałam że wygrałaś w sprawie podjazdu dla wózków :-D rano jak szłam do szkoły z córkami, miałąm nawet przyjemność usłyszeć, co Panowie Robotnicy mają do powiedzenia na temat pani z administracji, która nagle kazała im zmienić koncepcję i wybudować podjazd, hahaha![]()
Jutro to bardzo moooże się wybiorę - a w przyszłym tygodniu na pewno z raz czy dwa na pewno - dam znaćPsa powinnam szkolić w chodzeniu przy nodze, bo pierwsza wystawa za 3 tygodnie!
Walczyłam ale siły mi opadły i mojego M nasłałam i w sumie to on załatwił z administracją. A Pan Robotnik dziś rano do mnie, że jednak dopiełam swego i że mi to zapamięta, bo musiał wczorajsze kafelki zbijać...no cóż to już nie moja wina. Ale jak widać na załączonym przykładzie jednak 'można było'!!!
hmm.. Pan Robotnik z tej samej druzyny, co musiala moją klatjke schodowa przemalowac, hahahajak obok nich przechodze, czyli min. 6-8 razy dziennie to zerkaja na mnie i widze, ze dobrze pamietaja
nielatwo było tamten zjadliwy kolor zamalowac, hahaha!!!
musimy sie przed nimi afiszowwac RAZEM, to im robota szybciej moze pójdzie, gdy cisnienie im bedziemy podnosic
w sprawie pt napisalam priva..
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
no, nie! ja stanowczo protestuję!
przeprowadź się do mnie - rury ok, administracja ok, winda jest, plac zabaw, klatka ładnie umalowana, a wokół domu dwa piękne podjazdy
na środę piszę się i ja![]()
Ja też mogę w środę, ale wtedy z dwójką, więc potencjalne szaleństwo. Z drugiej strony prawdopodobnie w obcym miejscu Hektor będzie mniej ...khm... ekspansywny i asertywny![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
ekhem
wyluzuj, LM - przecież nikt nie marudził... prawda?
czy jednak...
mi - ja też chcę z Wami mieszkaćzałatwie Wam każdy kolor otoczenia jako chcecie.. klatka schodowa z wzorkiem indio - prosze bardzo
LM - ja wyciągam z Twoih dzieci średnią - oznacza to, że są w wieku mojej Gai i w podobny sposób "grzeczne"![]()
zapraszam!!!
tak, tak, tak!!!![]()
![]()
u nas się ciągle coś sprzedaje!
jest chyba MILIARD dzieci i rzeczywiście... nie mamy klatki w indio
jejku... Gaja zaraz skończy rok!
(rzeczywiście - wrzuciłaś suwak i dorosła!)
właśnie, ekhem, no jednak co specjalistka językowa, to specjalistka
Nie marudził, ale mnie było głupio, już nie wspomnę o tym, że gdyby nie p.Ula, to ja bym raczej nie pogadała, tylko z Helką na ręku ganiała Hektora, a to jest mało relaksujące
No gdzie się Choco podziała?
To gdzie spotkanie, u Sylvii? Czy czekamy na weryfikację Podkowy?
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
Dziewczyny musimy mieć zapasowe miejsce na śr gdybym się nie wykurowała... Młody ma tylko katar a mnie łamie i łamie- niech se idzie choróbsko w diabły... Jeśli tylko sie wykuruje (od wczoraj na apapie lecę, do tego czosnek itp) to zapraszam dajcie znać czy zmieścimy się w salonie 30 m2?+ 10 m2 kuchni? i sprzęt zabezpieczyć? grający? Jakby była ładna pogoda to sunia do kojca a my na tarasik drewniany też 30 m2. Przynajmniej motywacja do gruntownych porządków będzie...W pon roześlę zainteresowanym plan dojazdu...
jestemfajnie, że tęskniłyście
oj miałam odwyk od kompa, lecę nadrabiać![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12