Pokaż wyniki od 1 do 20 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Widok wątkowy

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Me'shell Kochana!
    LM chyba mieszka pomiędzy Zofiówką a Wwą
    może się okazać, że masz bliżej niż niektóre z nas

---------------------------

no i musiałam sobie poodsłaniać wypowiedzi cobry, żeby zrozumieć dialog (co chyba dość jasno wskazuje jaki mam stosunek do pojawiania się Twego na forum, zwłaszcza w tym wątku)
    dlaczego? skąd moja niechęć? bo nigdy nie mogłam zrozumieć tego dysonansu pomiędzy tym co Cię przed, po i w Podkowie spotkało, Twoimi wypowiedziami TU, a tym co napisałaś w "huzia..."

i wiesz... to chyba nie jest tak, że żale, pretensje i zarzuty, które wypisałaś w "huzia..." zostały "wyczyszczone i zapomniane" przez wszystkich, którzy je przeczytali tylko dlatego, że chcesz, żeby tak było...
    choć może się mylę

skoro pytasz wszystkim, odpowiem ja, za siebie - co bym zrobiła, gdybyś przyjechała do Podkowy?
    bo ja wiem... chyba zapytałabym Cię kto Cię zaprosił bo jakoś tak mi się wydaje, że kiedy pojawia się propo jakiegoś spotkania, to się odliczamy/zapraszamy Osoby Nowe, więc wszyscy goście znają listę tychże.
    a gdyby się zrobiło nieprzyjemnie (a z tego co tu możesz w wypowiedziach naszej trójki wyczytać - mogłoby), pewnie (jako teoretyczna gospodyni i organizatorka) musiałabym Cię poprosić o opuszczenie spotkania. nie mają one charakteru otwartego. to prywatne spotkania koleżanek wirtualnych i realnych.

rzucać sałatką od Hexi? never!

---------------------------

"Nowe" Dziewczyny przepraszam za te smrodki wątkowe... generalnie bardziej miałam plan na dobre już zamknąć temat feralnej sprawy wiosennej i nigdy do niej nie wracać na naszych spotkaniach, czy też w tym wątku... no ale... jakoś się nie udało...
    Ostatnio edytowane przez mi. ; 12-09-2010 o 03:08

Uprawnienia umieszczania postów