Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
cobra - prosze nie puszczaj nam tutaj brzydkich bąków. Napisałam do ciebie na priva, bo uznałam, że może niekoniecznie należy prać brudy publicznie i nadal tak uważam.

Oczywiście, że forum jest otwarte, ale istnieje netykieta, a jak zauważyłam tu na forum raczej się jej przestrzega.
ja słowem nie napisałam o kogo chodziło ale skoro sama się przyznałaś to gratuluję i nadal uważam, że chciałabym się upewnić, iż masz poparcie WSZYSTKICH. Niestety w naszym kraju ludzie mają tendencje do uważania, iż reprezentują całość narodu podczas gdy zazwyczaj jedynie jakąś jego część

Niemniej jednak ja się kłócić nie zamierzam. Za nieporozumienie przeprosiłam w innym wątku i nie rozumiem, dlaczego nadal jesteś obrażona. Ale oczywiście masz do tego prawo. Chyba, że Ci umknął ten fakt, więc powtórzę, że przepraszam te osoby, które mogły się poczuć obrażone moimi wypowiedziami, tym bardziej iż nie miały one na celu obrażanie nikogo a jedynie przedstawienie mojego punktu widzenia FORUM a nie ludzi jako takich. I ja również wybaczam wszystkim, którzy usilnie starali się mnie obrazić.