my ewentualnie, ale nienoclegowo - prawdopodobnie w sobotę![]()
my ewentualnie, ale nienoclegowo - prawdopodobnie w sobotę![]()
no mu z endurką to w niedzielę na basenie się widzimya jutro po południu mam wolną chatę
więc jakby ktoś sobie życzył to zapraszam
![]()
hej agapee
wiesz co... możemy spróbować, ale pewnie rozpoznamy się po chustach, nie?![]()
to ja tak hurtowo witamMe'shell, sylvia1, agapee - cześć dziewczyny!
na ecco miałam iść, ale mi się Jula rozchorowałabuuu...
też nie rozumiem, dlaczego mnie nie mogło dopaść, tylko taką malutką dziewczynkę...
LM - ależ ta Helena pięknie rośnie! pozazdrościć! Jula waży jakieś 6 900; malizna... Hela pewnie ją dogoni jak będzie miała 4 mcea zdjęcia Wasze piękne! to nad jeziorem - cudo! baaardzo uspokaja
Kajetan - sto lat sto lat! 7 miesięcy to już poważny wiek
mi. - jak w pracy? dajesz radę?
dzięki, Kochana!
daję, daję
po pierwszym szoku - jest już ok. nie że tam odpoczywamale nie jest to trauma. no i fajnie mieć (dzięki Kajetanowi) taki do niej dystans.
tego się nie spodziewałam!
a jak dziecko mocniej kocham! jak tęsknię za nima jak on udoskonalił sztukę dawania buziaków na powitanie!!! och
no spotkajmy się wreszcie, to Wam poopowiadam i Wy mi poopowiadacie. Jedziemy do LM? Pojedźmy!
chyba, że mam pytać o dostępne terminy Podkowiańskie?![]()
nie rycz, nie ryczto naprawdę nie jest takie złe!
ja widzę wiele plusów i bardzo się dobrze z tym powrotem czuję. Kajetan nie cierpi, nawet muszę przyznać, że tak "wydoroślał", a te dni, które nie pracuję - wykorzystuję "pełniej" niż wcześnieji jestem lepiej zorganizowana okołopracowo. wszelkie szczegóły chętnie, ale na priv albo na spotkaniu
![]()
możemy się też przecież na spacer umówić![]()
choćby w Tesco![]()
Agapee czesc.
Sylvia1, rzeczywiście blisko maszA w jakim wieku Twoje dziecko/dzieci?
mi., me'shell - zależy gdzie ta Zofiówka, bo zumi pokazuje mnóstwo miejscowości o tej nazwie...
No to jak, kto się pisze do mnie na czwartek?
edit:
agapee, wcześniej spotykałyśmy się w Podkowie, w domu, ale nie prywatnym - miejscówkę załatwiła mi. Ale na razie Podkowa jest niedostępna, więc szukamy innych możliwości. Ja zapraszam do siebie, link pokazujący wioskę gdzie mieszkam był kilka postów temu.
Ostatnio edytowane przez LittleMonster ; 12-09-2010 o 13:44
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
Ja się piszę! na którą i co przynieść?
Agata-mama-Kubusia (18.04.08)
a nas widziałaś możemoja Tati była w manducy a tysiula z Frankiem w tęczowej la poche
ja już się pakujęa poważnie to jeśli ktoś nas przygarnie (
) no i wykuruję się zupełnie do czwartku to baaardzo chętnie
mam tylko nadzieję, że całkiem się nie rozłożę bo przecież w weekend sabat chustowy![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
zależy o której ale wstępnie się piszę. Co przywieźć? I adresik poproszę... A w jakich godzinach to spotkanie? Bo to najważniejsze... A doczytałam że około południa. To spokoO ile tylko młody po planowanym wt szczepieniu sie nie rozłoży.
Dziecka mają: 12,5 lat 11,5 lat i prawie 2 mies.
Choco mogłabym Cię zabrać z Grodziska (mam 5 km do - musiałabym podjechać ale co tam) tylko ja fotelika dla roczniaka nie mam. Co do spaceru to zależy o której i jaka będzie pogoda.
Ostatnio edytowane przez sylvia1 ; 12-09-2010 o 15:24
Zofiówka to pod Tuszynem, a Tuszyn pod Łodzią i to od zupełnie innej strony niż W-wa niestety, ale wracamy w niedziele i piszemy sie na wszystkie spotkania następneme'shell - zależy gdzie ta Zofiówka, bo zumi pokazuje mnóstwo miejscowości o tej nazwie...
Tuli - polecamy rzeczywiście, bardzo przyjemnie tuli![]()
no i nie zdaze juz do tego tesco .. ;/
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
LM to ja do Ciebie w llinii prostej mam z 6 km ale trzeba by objechać naookoło bo w Zalesiu przez katowicką prosto nie przejadę. Ew. przez Siestrzeń... Ale przypadek...
dziewczyny, może to trochę dziwne, ale ja w zasadzie nie wiem jak wyglądają Wasze spotkania. Spotykacie się u kogoś w domu?
Agata-mama-Kubusia (18.04.08)
hmm... to w ogóle nie jest dziwne :-D
warto zabrać: chusty, dziecko, coś do picia, ulubioną zabawkę dziecka, kocyk. I powiedz czy chcesz, żebyśmy przywiozły jakieś chusty, bo chcesz pomacać, to daj znak sygnał!!
licze na to że u LM spotkamy się w ogrodzie, a nie w domuoby pogoda dopisała - ja oczywiście będę
LM - masz komary albo inne tego typu atrakcje? zabierać offy?
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
dziewczyny, a może ma któraś chętkę na mały spacerek jutro w Grodzisku?![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12