tylko jak?
dzieć (WRESZCIE!) śpi, chusta mokra... ni da rada![]()
tylko jak?
dzieć (WRESZCIE!) śpi, chusta mokra... ni da rada![]()
trudno, poczekamy
jutro kciuki trzymajcie, będę mocz pobieraća potem krew z Tatiankowego palca oddawać
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
od Otrębusów, włala:
skręcamy przy wysepeczce w Wiejską - jak od Nada, to w lewo, a jak od Izowej Krainy to w prawo
jedziemy do końca, a na końcu droga każe nam jechać w lewo - słuchamy drogi, co będziemy zadzierać (jeszcze się zwinie...)
skręcamy w pierwszą w prawo - Łosia
jedziemy tym Łosiem aż do Kowalstwa Artystycznego, przy nim w lewo - w prawo się nie da, podpowiem
a potem do szóstki
a coś się Tati dzieje, że chesz jej płynów tyle odbierać?
tak kontrolnie, czy jej matka w anemię nie wpędziła albo czego innego nie zafundowała![]()
![]()
endurka - brzmi jak dobra decyzja
mi. - skorzystam z Twoich wskazówek..
hexi -najfajniesze w koirze są skosy!
choco - jak już będziecie "po" to daj znać!
jak przeczytałąm o tej krwi z palca to mi się przypomniało, jak rok temu zdiagnozowano u mnie cukrzycę i ile przez to musiałam się kłućok 120 razy insulina w udo i ok 300 razy diagnostcznie w paluchy ...
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
jesteśmy
gdyby nie wątpliwy profesjonalizm pań to może nie byłoby tak źle :/
ja na dzień dobry usłyszałam, że za późno przyszłam, krew z ŻYŁY podobno trzeba było pobrać, panie wrzeszczały na siebie nawzajem, Tati wtedy zaczynała płakać bo się bała, mało jej łapki na wylot nie przebiły, ranka rozdrapana na 1cm - dla mnie dramat i żenada
najdzielniejsza była moja córeczka![]()
hmm.. wczoraj byłam w GM, mogłyśmy się umówić na odmiankębo koira leży tylko i zdobi mi stosik, dwa razy użyłam, bambus króluje u mnie chwilowo
Tatianka jest dzielna, ma to po mamusi![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
aaaa biust mi się zepsułprawy biust konkretnie
booooliii
co znaczy, że "się zepsuł"????
oraz czy możemy się spotkać w PONIEDZIAŁEK?
dziś skręcałam w wiejską - od Nada - za torami WKD i za wysepeczką na środku, a od P. przed - czyli troszkę trudniej![]()
choco - ?
mi - ja moge![]()
spuchło i booooliiii![]()
a goraczke masz?
nie mam. to raczej nie zastój bo miękka pierś; chyba że przy samej brodawce, tam gdzie spuchnięte :/ karmić się nie da po prostu bo łzy mi ciekną ciurkiem. cholera, boję się, że to grzyb jaki![]()
no to do lekarza szoruj!! dobrze że lewy działa..
taaa u mnie porządny lekarz i jeszcze żeby się na laktacji znał taaa![]()
no ale skoro mówisz, że to grzyb chyba, to na laktacji się znac nie musi![]()