Pokaż wyniki od 1 do 20 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

mówisz-masz mąż zmieni robotę na stacjonarną i wieczory będzie spędzał z Wami, Ty zrobisz prawo jazdy i kupisz samochód, co Cię umobilni, rozwiążesz krzyżówkę i wygrasz 400 zł za które kupisz sobie pewną szmatę

Tatianka jak zniosła powrót? bo nie spytałam..
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

jeśli Pi zmieni robotę na stacjonarną to kasa z krzyżówki pójdzie na opłaty/jedzenie

droga powrotna spoko ( z miłym postojem u dziadków endurków )
    aga mama tatiany '09 i tamary '12

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chocoblok Zobacz posta
    jeśli Pi zmieni robotę na stacjonarną to kasa z krzyżówki pójdzie na opłaty/jedzenie
    miałam na myśli dobrze płatną przecież musisz się precyzyjniej zwierzyć, to Ci dokładniej poukładam ..

wczoraj wsiadam sdo samochodu, a tam... śmieci z naszego spotkania pod domem w Podkowie nie znalazłam tego śmietnika, to zabrałąm śmieci ze sobą, a potem ich zapomniałam moje szczęście że mało organicznych odpadów tam było, a w pieluszkach same siuśki
    Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 08-07-2010 o 11:10
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    wczoraj wsiadam sdo samochodu, a tam... śmieci z naszego spotkania pod domem w Podkowie nie znalazłam tego śmietnika, to zabrałąm śmieci ze sobą, a potem ich zapomniałam moje szczęście że mało organicznych odpadów tam było, a w pieluszkach same siuśki

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    miałam na myśli dobrze płatną przecież musisz się precyzyjniej zwierzyć, to Ci dokładniej poukładam ..
    to zwierzę się przy najbliższej okazji bo zdecydowanie potrzeba mi poukładania

Domyślnie

Dziewczyny, fotki wystawiłam w wątku zdjęciowym. Choco chcesz jeszcze na maila? Wczoraj byłam dzień cały w Łodzi, więc fotki dziś dopiero zrobiłam.

Nie wiecie czasem gdzie znajdę szewca, który podklei Hektorowi buty? (chodzi o korekcyjne podklejenie po 1/2 cm od wewnętrznej strony stopy, na podeszwie) Hektor trochę koślawi kolana i ortopeda dał takie zalecenie.

I jesli spotkamy się jeszcze zanim urodzę, to chyba przytargam po prostu wór ciuchów na spotkanie i może którejś coś podpasuje. Bo pitolić się ze zdjęciami, wymiarami i całą resztą mi się po prostu nie chce. Za dużo zachodu.

Endurka, współczuję.
    As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

kontynuując myśl z innego wątku: popatrzyła na siebie i rzekła o matko ale pasztet

szewc jest w Grodzisku ale nie wiem czy wszystkim się zajmuje

Chustofanka Awatar endurka
    Miejscowość
    radziejowice/grodzisk maz.

Domyślnie

forum działa!!!!

Uprawnienia umieszczania postów