i nie tylko Izie!
ale nie płaciłaś, prawda?
i nie tylko Izie!
ale nie płaciłaś, prawda?
kochana!!!!
dziękuję
hihihi, włąśnie skasowałam dość długą wypowiedź, w której cieszyłąm się, że akurat się jutro spotykamy, to nam te miseczki przywieziesz
matko.. zapomniałam że to zakupy w neciechyba na odwyk od neta musze pójść
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
no i po spotkaniu
Bardzo wszystkim dziękuję za wszystko:
chocoblok za podwózkę i miłe towarzystwo w drodze
IzaBK za profesjonalne przeszkolenie i wytknięcie moich wiązaniowych błędów
mi. za możliwość pomacania jej chust
![]()
też Wam dziękuję za spotkanie
dziękuję też za to, że Kajetana wymęczyło ono tak, że jak zasnął w samochodzie, tak dopiero teraz się budzi
a co ja, co ja, co ja? pierdoła się zagadałam i zapomniałam o kasie![]()
Ostatnio edytowane przez mi. ; 14-05-2010 o 20:23 Powód: notka o śpiącym Kajetanie
cobra - wytykałam? przepraszamprzeciez wcale nie było bardzo źle !! dzieki, ze przywiozlas ten cały majdan
mi - faktycznie !!! i na miseczkę tez Ci nie dałam!czyli musimy sie pilnie spotkac
lece wrzucic zdjecia!!
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
tak Gaja zainspirowała się spotkaniem i mnogością chust, że nagle zaczęła mówić BABA i MAMA :-D
zdjęcia musza poczekać, bo zgrywają mi się filmy, jakie musiałam przecież nakręcić Gadającej Gai :-D
cobra - wlasnie skojarzylam, zr nie masz jeszcze dostepu do zdjeciowego, napisz mi na prv swoj adres mailowy, to ci przesle zdjecia![]()