Czy mnie ktoś przygarnie....?
z tego, co zrozumiałam, to LittleMonster - tak?
cobra nie buczprzecież się umawiałyśmy. poza tym nikt poza LM i mną raczej po drodze nie ma
edit: bo i moje "po drodze" to kwestia dyskusyjna![]()
Ostatnio edytowane przez choco ; 12-05-2010 o 16:56 Powód: dopisek
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Izo droga, bardzo proszę o połczowe szkolenie w piąteknie wiem jak to zrobisz ale ja po prostu MUSZĘ się nauczyć
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
to dziś nie jest środa?
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Cobra, przepraszam bardzo, ale nie mogę się na 100% zadeklarować. Chciałabym, bo dziewczyny są tak entuzjastycznie nastawione, że myślę, że będzie super spotkanie. Ale wczoraj Hektor dostał jakiś straszny rzut alergiczny, oczy całe zaropiałe i czerwone, kaszel, a dodatkowo pokazywał, że go boli siusiaczek... Gdzie połączenie?Nie wiem, ale dziś od rana latałam po laboratoriach i lekarzach, do domu weszłam pół godziny temu. Jeśli jutro będzie poprawa, to raczej się wybierzemy w piątek do Podkowy, jesli nie - to znów jedziemy się wpychac do lekarza. Na szczęście nie ma nic w układziem moczowym, tylko ta alergia.
Więc ja tak ostatecznie to będę mogła się zdeklarować w piątek rano, zadzwonię do Ciebie.
Może awaryjnie Cię wtedy Chocoblok zabierze...
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk