ja nie myślałam, ale niech Wam będzieco się robi, żeby przenieść?
ale pogoda dziś... zdychami Gaja chora
nie mogę pojechać po poucha, wrrrr...
ja nie myślałam, ale niech Wam będzieco się robi, żeby przenieść?
ale pogoda dziś... zdychami Gaja chora
nie mogę pojechać po poucha, wrrrr...
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
oj Iza, rozumiem i współczujęmnie coś rozłożyło, Tati w nocy miała gorączkę, mam nadzieję że przez zęby. dobrze, że Piotr dziś wraca to trochę mi raźniej będzie
a o przeniesienie wątku to moda trzeba poprosić, ale jak nie jesteś przekonana to luz, w końcu to Twój wątek![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 06-05-2010 o 15:30
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
no nasz, nasz ale Tyś autorką
Iza, ja już sama nie wiem, dziś nie myślę![]()
i co gorsza - jest tam "mi" - pomyślałam zatem, że to coś do mnie
spotkanko w Podkowie... next week?
chocoblok - jak ma się Twoja sytuacja? pasuje Ci? jeśli tak, to w jaki dzień?
może weźmiesz Piotra? bo my cały tydzień przyszły razem, więc ja wezmę może Zbyszka - to się chłopaki razem pobawią
mnie też jakaś przeziębieniowa cholera bierze, ale daję radę. choć na noc - czossseneczek chyba pójdzie![]()
sytuacja ma się tak: mąż wpadł i wypadł, dolne dwójki prawie się przebiły, glut wisi do pasa; reasumując: dół jak kanion colorado![]()
na spotkanie chętna jestem bardzo. myślę, że ze względu na kilolka można pomyśleć o czwartku. ja się zdeklarować jeszcze nie mogę, dam znać jak tylko będę wiedziała kiedy kierowca do dom wróci i na jak długo![]()
Ostatnio edytowane przez choco ; 08-05-2010 o 02:06 Powód: lit.