powtorze mu ze jest nie na czasie![]()
powtorze mu ze jest nie na czasie![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
ale ma dobre serce![]()
serce sercem, a spotkanie spotkaniem czyli wrócę do kwestii zasadniczej - kto reflektuje na tę środę/czwartek? Czy od razu umawiamy się na przyszły tydzień?![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
ja odpadam i w tym i w przyszłym. na ten już mam plany, a przyszły to jest w ogóle totalna masakra![]()
srodę i czwartek to ja mogę do 11.30 :/
W grudniu powastało w Pruszkowie lokalne koło Związku Dużych Rodzin 3+--jest plan na kartę dużej rodziny, zniżki na basen , do MOK-u, opłaty za śmieci ( baaardzo u nas nie korzystne dla duzych rodzin ) itp
Załozyciele zachęcają do zapisywania się do Związku www.3plus.pl--jest jakaś składka roczna , ale można napisać prośbę o umorzenie i wtedy jej nie ma-zachęcają bo mając w wykzie dużo rodzin mają lepszą kartę przetargową do rozmów
ludzi nie znam, wisiało u nas w szkole ogłoszenie to przekazuj
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
prace nad tą kartą trwają od dawna, ma lada moment wejśćhttp://www.kurierpoludniowy.pl/wiadomosci.php?art=12594
Madagaskar - jak noga?
jul - a może kawka u mnie? jutro nie pracujęmogłybyśmy przy okazji zaliczyć spacerek i zajrzeć do klubu mam, czy jest spotkanie..
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
lepiej-jestem w stanie kustykac samodzielnie, ale calkiem dobrze to nie jest
2005,2008,2011,2018
dzięki Izo - bardzo, bardzo kuszące, długo się wahałam, ale nie dam rady w tym tygodniuW sobotę urządzam przyjęcie urodzinowe dla mojej pięciolatki, w zeszłym roku udało mi się wymigać, w tym roku długo odkładałam, ale muszę temu w końcu stawić temu czoło - jutro zaplanowane zakupy, pojutrze sprzątanie i piekę, w sobotę wykończeniówka. Coraz bardziej rozumiem, czemu ludzie robią te imprezy na mieście, chociaż ja i tak wolę domowo - zobaczymy czy po sobotnim najeździe dziesięciu pięciolatek z nieznanymi mi bliżej ich rodzicami nadal będę woleć
![]()
żona TEGO Jaśka
jul-trzymam kciuki-ja tez wole domowo
Iza , a o ktorej w klubie spotkanie? moze ja bym wpadla w takim razie na kawe i spacer?
2005,2008,2011,2018