G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
choco - też mam nadzieję, że damy radę! Dziś tłumów nie było (matki w liczbie trzech w najgęstszym momencie spotkania), ale jakość się liczy
Miejsce bardzo fajne (dzięki Madagaskar!), więc chyba możemy się go trzymać - blisko pociągu, spora sala do zabawy dla dzieci, ciepła zupa i inne jakieś przekąski, ciasta, napitki... I pani powiedziała że codziennie coś wegańskiego jest (tzn ciasto, dziś zupa też była wegańska - nie wiem, czy zupa zawsze beznabiałowa) czyli dla alergików duuuży plus (w przybytkach, które wcześniej odwiedzałam, zazwyczaj gastronomia pod tym względem kulała), ceny przyzwoite. Muszę powiedzieć, że jestem po dużym wrażeniem - zwłaszcza że to w mieście, gdzie chodziłam do podstawówki, które wielkomiejskością tak jakby nie grzeszyło, w awangardzie postępu raczej nie przodowało...
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
noga do luftu-generalnie gorzej-wstać już nie mogę
co do knajpy to przecież byle gdzie bym Was nie ciągnęła
Jul-gdzieś Ty chodziła do podstawówki? pytam bo ja w Piastowie ponad ćwierć wieku mieszkałam![]()
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam