A nam panią z Podkowy baaardzo odradzano w naszej przychodni. Podobno w Błoniu w jakiejś przychodni są rewelacyjni rehabilitanci na NFZ. My się męczyliśmy w szpitalu w Grodzisku, IMO spoko tam jest, są zdecydowanie chustowi i pieluchowi.
A nam panią z Podkowy baaardzo odradzano w naszej przychodni. Podobno w Błoniu w jakiejś przychodni są rewelacyjni rehabilitanci na NFZ. My się męczyliśmy w szpitalu w Grodzisku, IMO spoko tam jest, są zdecydowanie chustowi i pieluchowi.
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
egla30, a czemu odradzali? bo w internecie ma dobre opinie (choć stare) i ja już się zdążyłam umówić na jutro...![]()
Moja doktor, którą bardzo sobie chwalę w opiece nad córami, a tu wybredna jak diabli jestem, twierdzi, że efekty rehabilitacji u tej pani w Podkowie są dość powolne i stąd mi ją odradzała. Podobno rewelacja w tym Błoniu i świetne podejście do dzieci ale to z NFZ.
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
Hej, RodzinkaCafe zamieściła na FB info o "koncercie dla Mamy i Taty" 26 maja o 15 w parku Achera.
Atrakcje i konkursy rodzinne, kiermasz rękodzieła... gra zespół Pro Familia (nie znam)
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
No, coś się dzieje na Ursusie![]()
od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Czy sa tu jakies grodziskie chustomamy? Ja w tym tygodniu przed poludniem ganiam po placu zabaw w grodziskim parku i chetnie z kims doroslym sie spotkama ganiam z czworka, bo brat swojego dolozyl i na openera pojechal.
Iza czy Ty jestes na miejscu? Bo w przyszlym tygodniu bede musiala Cie nawiedzic![]()
sa,przynajmniej zakonspirowane na pewno sa-he,he,he....a nie chce Ci sie do Pruszkowa podjechac?
jutro to do nawet do mnie -droge znasz-tylko przed komarami ostrzegam....
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam