ufff![]()
ufff![]()
madagaskar - no włąśnie na drzymały, wrrrrrr... siebie stamtąd dawno wypisałam, bo znalazłam fajną przychodnię w Piastowie, A dla dzieci nie mogę znaleźć nic fajnego w cenie podatków![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
a nie nie,siebie na Drzymaly to ja nawet nie probowalam zapisywac, bo to zejsc mozna od pierwszej wizyty-he,he,he
natomiast dzieci mam zapisane i jestem zadowolona-ale tylko do Abramskiej
moja kumpela mieszka przy targu i chyba gdzies tez tam chodzi z maluszkami i zadowolona , to moge jeszcze i ja podpytac
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
Okolice KsiążenicCzyli w sumie dość niedaleko Ciebie
Edit: czy to forum się jakoś ustawia, żeby powiadomienia o odpowiedzi przychodziły? Bo na razie jestem tu jak dziecko we mgle
Edit 2: Choco - rehabilitujesz się czy Małe? W sensie jest gdzieś w GM sensowna rehabilitacja dla Małych?
Ostatnio edytowane przez mesimarja ; 22-11-2012 o 15:05
Iza -no fakt-przedarcie sie przez rejestracje bywa hmmm....ciezkie?ja problemy mam faktycznie wtedy kiedy sie dodzwonic probujeale ,ale i tak wole to niz super sprawna rejestracje i dennego lekarza jak mialam po mojej stronie miasta-po pierwszej wizycie sie zawinelam i tyle mnie widzieli, albo moze my za malo chorujemy zeby mnie to wpieniac zdazylo
mesimarja na gorze watku-nad pierwszym postem widocznym na stronie masz narzedzia watku i tam mozna wlaczyc subskrypcje z opcja powiadamiania na mail np.
2005,2008,2011,2018
Panie w Grodzisku baaardzo prochustoweBywałam u nich wiosną z Kasią.
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
my jesteśmy zapisani na Helenowską i z Pani Doktor jestem zadowlona dziecięcej (tzn z Tomaszewska i Tkaczuk), bo dobrze osłuchują, a my mamy probl;emy oskrzelowo-astmatyczne. Ale problem jest jeden - z zapisaniem się!!! Teraz robimy tak, że mój mąż później idzie do pracy i idzie rano przed 7 "w kolejkę" i zapisuje Kubę, bo inaczej nie ma szans... a dostać się dodatkowo graniczy z cudem, bo ludzie nie chcą wpuszczać w kolejkę (nawet jak Kuba miał gorączkę 39 i kaszel straszny!!!!!!). Ale akurat te lekarki dobre(nawet nasza pani pulmunolog pochwaliła za dobre osłuchiwanie)
mama Jakub-usia (21.04.2009)
madzior - dzięki. Nie no, trochę z deszczu pod rynne chyba by trafiła :/ do dr A przynajmniej dodatkowo umiem się dostać i co do jej leczenia w sumie też nie mam zastrzeżeń ...
o tak,tak-na Helenowska ta moja kolezanka chodzi-przypomnialam sobie wlasnie
a u nas tak-bilans po dzisiejszej wizycie u lekarza
zapalenie ucha x2
ostre zapalenie gardla x2
zapalenie spojówek-na razie x1-ale jak bezdomne kocie moj dziec wyglada i dostalam zalecenia jak leczyc reszte jak juz sie zaraza
jakies wirusy zoladkowex3
rozwalone sciegno achillesa i kolanox1 ( to ja)
matka siwa i ledwo zywa-tez raz
2005,2008,2011,2018
Madagaskar ale za to matka jak bardzo lubiana przez co niektórych![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
madagaskar - no to hurtowo widzę chorowanie załatwiasz?kumulacja konkretna
![]()
taaaaaaaaaaaa-sensacje zoladkowe juz razy 4-cala noc nie spalam![]()
2005,2008,2011,2018
Pamiętaj Madagaskar - wszystko mija, nawet najdłuższa żmija... Trzymaj się dzielnie!
Doradca Noszenia ClauWi®
Madagaskar - żyjesz?![]()
zmija sie dzis wydluzyla i konca nie widac
2005,2008,2011,2018
dziewczyny, które będą do mnie pasowały najlepiej? pomarańćzowe, wiosenne, czy pomarańczowe ceglaste?
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=76269
help!