chi, chi, ja też wczoraj zaczęłam obmyślać prezenty mikołajkowo-choinkowe. na fali śniegu i refleksji, że jeszcze nawet sanek nie mamy...
nota bene, zimowych opon tez nie mam w samochodzie, ale po Grodzisku i tak dziś wszyscy rano jechali maksimum 40 km/h, więc na razie nie będę stawać w gigantycznych kolejkach do wymiany. może zaraz się pięknie zrobi, kolejki znikną i wtedy wymienię?
Elga - a w jakim nosidle się nosicie? bo ja od dłuższego już czasu uskuteczniam Bondolino i zachwycona jestem![]()
"Ludzie żyjący w określonym systemie społecznym prawdopodobnie nie potrafią sobie wyobrazić punktu widzenia tych, którzy niczego od systemu nie oczekując, planują jego zniszczenie" M. Houellebecq
Moje Wuzetki: Zo VI.2011i Zu VIII.2013
Forumowe Paczki Mikołajowe!
Izuuuuu, Ty mi się tu nawet w lokalnej przychodni warsztatowo pojawiłaś i Platany skoroszewskie podbijasz, ale ekspansja!![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
A jak się spotkamy to poproszę o jakieś krótkie warsztaty indywidualne![]()
od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3
to musisz dać znać czy chcesz towarzysko czy "zawodowo" się spotykaćbo ja to lubię z Izą towarzysko
btw - Ire, może Chwila Moment jutro?
http://www.chusty.info/forum/showthr...12#post2039212
Ostatnio edytowane przez mi. ; 29-10-2012 o 20:42
Jak spotykać się to towarzysko! (No chyba, że da się towarzysko a jednocześnie z poboczną korzyścią to jeszcze lepiej)
Ta Chwila Moment chyba daleko a Mały około południa śpiący się robi, chyba odpadam, choć bym chciała... Dzięki za zaproszenie!
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Ja lubię Platany endokrynologicznie i laboratoryjnie, właśnie sie tam przepisałam do lekarza POZ, ale rozważam lekarza dzieciowego. Znasz tam kogoś polecenia godnego?
A ja chorutka, zresztą u nas wszyscy zakaszlani![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Dobra, obiecuję nie łączyć spotkań towarzyskich z konsultacjami. Słowo skauta!![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
te nosidła są piękne. ale aż tak nie wsiąkłam, żeby wymieniać regularnie, a jak przechodziłam z chusty na nosidło to tylko Bondolino było dla tak małych rozmiarowo chuściochów...
a teraz już i tak nogi najfajniejsze.
co do konsultacji, to sie nie wypowiadam, bo nigdy w żadnych nie uczestniczyłam![]()
"Ludzie żyjący w określonym systemie społecznym prawdopodobnie nie potrafią sobie wyobrazić punktu widzenia tych, którzy niczego od systemu nie oczekując, planują jego zniszczenie" M. Houellebecq
Moje Wuzetki: Zo VI.2011i Zu VIII.2013
Forumowe Paczki Mikołajowe!
Wam to dobrze a ja na towarzyskim wygnaniu...
Doradca Noszenia ClauWi®
me'shell - nie potrafię jeszcze polecić, jestem tam z doskokuale mają fajnych fizjoterapeutów
egla - przy kilkunastu kilogramach faktycznie tula jest wygodniejsza z powodu tego szerokiego sztywnego pasa biodrowego
gouomb - heh, uświadomiłaś mi niechcący, że ja uczestniczyłam w kilkuset! i każda inna była![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Iza - oj tak, pas biodrowy jest rewelacyjnyA Kasia to waży dopiero 10,5 kg - odkąd się przemieszcza na 4 kończynach to albo zasuwa albo je lub śpi. I niewiele przybiera przez te szaleństwa podłogowe więc już nie taka kluska jak niegdyś bywało. Już tych fałdek na nózkach nie ma Moja Droga
Ale straszliwa z niej przylepa, normalnie jak wypadek przy pracy z AP
![]()
Doradca Noszenia ClauWi®