egla -
Ja dziś po kolejnym rzucie zakupów - i znów na tarczyEla nadal nie ma butów, taka wybredna
![]()
egla -
Ja dziś po kolejnym rzucie zakupów - i znów na tarczyEla nadal nie ma butów, taka wybredna
![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
taaaaaaaaaaaaa!!!!tez uwielbiam kupowac buty-kiedys sobie nawet obiecalam ze juz wiecej z dwiema na raz nie pojde....
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
Izu - klepnęłam Ci Anke storczową
tu: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=73953
Dziewczyny, przepraszam, że ja jak z pokrywką po ogień, ale się nie wyrabiam przez ostatnie dni.
Próbowalam odpisać porządnie parę dni temu, to akurat forum miało jakąś czkawkę i wszystko w kosmos poszło
Jutro jedziemy z małżonkiem na tydzień na narty do Austrii, albo będzie cudnie albo rozwód po powrocie
Iza, cudnie wyglądasz
Choco, czy dzwoniłaś tam, gdzie miałaś zadzwonić? Chcę poznać szczegóły jak wrócę.
Mi.!!!!!! Nawet nie wiem, kiedy to nastąpiło, ale Ty masz zaraz termin. Może się zdarzyć, że nie doczekasz mojego powrotu (nie, żebys czekała), więc trzymam kciuki i życzę Ci wspaniałego porodu i świetnego startu z nowym Człowieczkiem.
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
Ola - dziękuję
Littlemonster - ach, cudny komplement, tego mi trzeba na przedwiośniu
jutro Gaja pierwszy raz bez pieluch idzie do przedszkola. Niby od dwóch dób ani jednej wpadki nie było, ale i tak jakoś tak mi niepewnie. Zapasowe buty w worku będzie miała w każdym raziei być może zapakuję jej nocnik
![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
Iza - nocniki przecież tam mają. Czy może mieli skoro chcesz dać nocnik Gajce? Wczoraj rozmawiałam z panią Marzenką i Kasia idzie do niej do przedszkola za rok - czyli od września 2013Zapisałam dziecko z wyprzedzeniem, a co
i tak gdzie indziej bym takiego malucha nie posłała.
A wczoraj na Kaprach widziałam takie coś co i na Twoim zdjęciu byłoDuże toto i od razu widać z daleka
Madagaskar - mój mąż od wczoraj niczym innym się tak nie zachwyca jak Waszym domem. Grożą Ci regularne najazd rodziny C. w celu podziwiania i wzdychania
Jest dziś tak pięknie i słonecznie że aż mam ochotę Kasię zapakować sobie na grzbiet i na spacer się wybrać. Tylko moja od razu zaśnie i jak mi tam głową zacznie dyndać z tyłu to dopiero będę miała atrakcjęAle że mam już fioletowe gekony to chyba jednak się przejdę. Szkoda tylko, że lokalnie nikt nie doceni tego co mam... Teściowej to najbardziej się podoba Laura a małżonkowi turkusowy Leo
reszta to nawet nie wie, że to specjalna chusta do noszenia... Ehhhh...
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
o! a o któej byłaś na basenie? ja też wczoraj byłam, z Elą :-D
no, Gaja dałą radę - z przedszkola wyszła w tych samych rajstopkach i majteczkach, w których weszła :-D zatem proces odpieluchowania dokonał się. Zostałam z jedną pieluchą z piątku w wiadrze. Myślę teraz, czy ją uprać ręcznie, czy wywalić?
Iza my byłyśmy koło 13:30. Gratulujemy suchych rajstopekWielki sukces!
Doradca Noszenia ClauWi®
My byłyśmy po 16.. szkoda, że się minęłyśmy![]()
Iza -gratulacje dla Gai!!!, a noce tez juz suche?bo u nas nadal wpadki sie zdarzaja
Egla-to zapraszamy, zapraszamy-to sie moze denerwowac biedny nie bedzie wreszcie ze po kolezankach z forum sie rozbijasz
a moze wam cos narysowac?
tesciowa Laure lubi-to juz ogromny sukces-nie narzekaj
2005,2008,2011,2018
Doradca Noszenia ClauWi®
Madagaskar - nabrałam nagłej ochoty na dostawę zaległych chmurek
noce mamy suche od roku![]()
Ola - no Julka dwa miesiące młodsza, ma jeszcze czas![]()
Dzień dobry - zKoszalina jestem a u Was rezyduje świątecznie u mamy
chciałam koincydencja się pochwalić - bo IzoBK ta osoba w czarnym vw golfie, której uprzejmie pozwolilas wyjechać z zaparkowania prostopadlego przy banku Ing na wojska polskiego w Pruszkowie to ja byłam! A Ciebie poznałam po zdjęciu![]()
Iza snieta juz jestem-jakich chmurek?
Egla a to Wy ten projekt macie bez elewacji?
2005,2008,2011,2018
pewna_mama - dawno nikt mnie tak nie zaskoczył
no żeby za kółkiem mnie ze zdjęcia rozpoznać i skojarzyć... jesteś szokująco spostrzegawcza!! a moze w ramach rozrywki masz ochote przyjsc w czwartek na spotkanie klubu mam pruszkowskich? w programie tego spotkania 100 pytań do doradcy noszenia
wielu chustujących tam na razie nie ma, ale to się (mam nadzieję) zmieni
madagaskar - no... pielucha w chmurki, co to za żyrafę wskoczyć pragnieto już tak dawno było, że zapomniałaś?
![]()
Iza - chętnie, a o której?
10-12 w świetlicy MOPS na Jasnej 3 (w pobliżu SP2)o: http://mamypruszkow.pl
No niestety - miałam durna nadzieje, ze się uda wyjść z domu ... Bruno własnie skończył antybiotyk wiec można by go zabrać miedzy ludzi, ale Dagny przejęła pałeczkę ... Własnie zasnela z gorączka. Ehh, jakieś morowe powietrze tu u Was- poprzednia wizyta wylądowałysmy w szpitalu z rotawirusem.
A miałam jeszcze egle30 odwiedzić ...
Nie wiecie czy dziecko z gorączka, kaszlem i katarem mogę zawieźć do szpitala na izbe przyjęć czy raczej do okolicznej przychodni? W przychodni masakra - pól dnia czekania o ile jutro bladym switem zdobede numerek. W szpitalu poszło by szybciej, o ile mnie przyjmą.![]()
W Brwinowie dzwonisz do przychodni Alfa i umawiasz dziecko na godzinę. Prywatnie dr Pleskot w Podkowie Leśnej. Na IP w Grodzisku zrobią wam obligatoryjnie badania krwi niestety.
Doradca Noszenia ClauWi®