Lena - masz takie? jak było?![]()
dla mnie wspomnienie baniek to koszmar dzieciństwaciągle mi je stawiali, to było straszne, najbardziej bałam się zdejmowania
![]()
Lena - masz takie? jak było?![]()
dla mnie wspomnienie baniek to koszmar dzieciństwaciągle mi je stawiali, to było straszne, najbardziej bałam się zdejmowania
![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Tez zaczynam sie przekonywać do tych baniek - bałam sie strasznie obciążona doświadczeniem starych głownie tego jak utrzymać dziecko żeby nie przeziebilo tych baniek - ale te są podobno całkiem bezpieczne - jak tylko znjade chwile to sobie o nich poczytam - słyszałam ze można je stawiać nawet profilaktycznie w okresie infekcji ... A akurat by mi sie przydały Zosia dostała w nocy gorączki nic tylko katar i goraczka ... Egla: mam nadzieje ze jutrzejszy spacer wypali ..![]()
profilaktycznie bańki? jakieś ekstremum... jak chyba inaczej rozumiem profilaktykę![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
heh... a u nas kontynuacja kończynowej klątwy wątkowej![]()
oni na IP, a ja siedzę i walczę, żeby się nie stresować i nie kurczyć...
heh...
u nas akcja "stopa"![]()
Dobrze będzie też kilka razy jeździłam - podobno norma u dzieci w tym wieku (bo my w tym samym pielgrzymowaliśmy regularnie na IP), a gdzie pojechali? Od kończyn są świetni na Kopernika - wiem z autopsji niestety.
Niestety w wieku lat 4 kolejne problemy z kończynami - tj. u mojej córki nie kończące się chyba nigdy bóle wzrostowe i nocne wycia z nimi związane...
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
w ramach radzenia sobie z korkami porannymi - najbliżej, czyli na Działdowską...
edit:
jessssuuuu...
już nie wiem, czy gorzej jest jak dzwonią i ona tam płacze i się tak denerwuje, czy jak nie dzwonią![]()
Ostatnio edytowane przez mi. ; 12-03-2012 o 08:51
Kurde nie wypali... Komplikatory się włączyły - wczoraj wieczorem mi małż zaniemógł i jechaliśmy do jego brata na IP bo bałam się, że mi na serce zejdzie i teraz dochodzę do siebie i nie mam siły na wyjście z domu. Okazało się, że to zmęczenie i stres ale miałam nerwa i teraz padam. Tym bardziej, że Kasia radośnie obudziła się o 5:32... Aż sprawdziłam. Jutro zamawiam rolety światłoszczelne do sypialni bo dłużej tak nie dam rady z nią - codziennie budzi się o kilka minut wcześniej. To co? Za tydzień pobudka o 4 będzie?????
Zadzwonię do Ciebie jutro to się umówimy telefonicznie ok?
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
wrócili.
z badaniami i diagnozą "niewiadomoco". czekać.
albo się coś zacznie dziać albo się dziać nie zacznie
chyba nie przenoszę tej ciąży...![]()
mi. - klątwa wątkowa? ale co się stało właściwie?
no doobra, nie będę za język ciągnąć
marzę, żeby przedwiośnie już wiosną się stało, dziś znów szaro, zimno i mokro![]()