NIestety nie ma dlatego najpierw idę do Lux Medu. Zaświadczenie może byćod alergologa "niezrzeszonego" z NFZ - tak mi powiedziała nasza pediatra. Jeszcze dziś będę u niej to się upewnię.
Mi - rehabilitacją u niemowląt zajmują się tylko fizjoterapeuciMam namiary na dwójkę już ale wszystko prywatnie (wizyta odpowiednio 100 lub 70 zeta). Normalnie ręce opadają... Ta droższa osoba oczywiście zajmuje się noszeniem i współpracuje z Anią Nogajską i jest po kursie więc nie usłyszę, że to "przez noszenie w chuście" Kasia rozwija się ruchowo wolniej ale...
]A swoją drogą to Ci zazdroszczę, że młody tak późno ruszył bo moja śmigać zaczęła jak miała 10 mcy i właśnie uświadomiłam sobie, że to trwa już od 3 lat i jest coraz szybciej i ryzykowniejA teraz jako że chora i wynudzona siedzeniem z młodszą siostrą w domu to robi taczki i wspina się nogami na ściany... Wczoraj zaproponowałam Helence ich umycie czym obraziłam Jej Majestat
Iza - dzięki za namiary, zorientuję się. Mam jeszcze jakby coś szpital w Grodzisku.

Odpowiedz z cytatem