madzior, ja osobiście wolałabym zwykłe pobranie - zawsze nienawidziłam pobierania krwi z palca, wg mnie boli bardziej - ale ja jestem chyba trochę nietypowa, bo zdarzało mi się już spać na fotelu u dentysty
Iza, nie ma za co
egla, w końcu minie... jeśli Cię to pocieszy, to my też nie możemy wrócić do zdrowia- po bezproblemowej trzydniówce babcia przywlokła Jaśkowi infekcję (no wiem, że niespecjalnie...), z której nie możemy się teraz wyplątać (trafia mnie jak słyszę to charkotanie w nosie
) i znowu siedzimy w domu, a najbardziej mnie wkurza, że z tego powodu już drugi raz musiałam odwoływać wyjazd do mojej mamy - która nie widziała wnuka już z 5 miesięcy, a niestety ona nie może do nas przyjechać ...a kolejna szansa na nasz wyjazd dopiero końcem lutego
![]()

- po bezproblemowej trzydniówce babcia przywlokła Jaśkowi infekcję (no wiem, że niespecjalnie...), z której nie możemy się teraz wyplątać (trafia mnie jak słyszę to charkotanie w nosie
) i znowu siedzimy w domu, a najbardziej mnie wkurza, że z tego powodu już drugi raz musiałam odwoływać wyjazd do mojej mamy - która nie widziała wnuka już z 5 miesięcy, a niestety ona nie może do nas przyjechać ...a kolejna szansa na nasz wyjazd dopiero końcem lutego
Odpowiedz z cytatem

, 

), ale znacie jakiś serwis wózkowy? Musimy oddać wózek, co to raczej stał niż używaliśmy.