Cytat Zamieszczone przez LittleMonster Zobacz posta
No to jako [...] człowiek ani chityny, ani celulozy nie przetwarza, jak wszedł, tak nieledwie wychodzi. Do mleka to nie ma prawa się przedostać. A uczulenie na grzyby jest rzadkie, ja nie znam ani nie słyszałam o nikim na grzyby uczulonym. [...]
.
nieledwie?? to żeś archaizm wygrzebała.... jeszcze się nie spotkałam

Medycyna nie jest nauką ścisłą, a każdy ma inne zdanie na tematy dotyczące zdrowia. Wśród lekarzy znalezienie dwóch z takimi samymi opiniami na różne tematy jest raczej niemożliwe.
Medycyna jest zbiorem opinii różnych ludzi wynikających z różnic w doświadczeniach, toteż dyskusja jest całkiem jałowa
a już alergologia to w ogóle zabałaganiony śmietnik.
Zdanie - "mam alergię bo nie jadłam mleka" jest tak samo prawdziwe jak zdanie - "mam alergię bo jadłam mleko"...

Me'shell - super! zazdroszczę dużej wigilii. U mnie w tym roku nie będzie duża, i trochę mi żal

madzior - ja się nigdy nie zapisuje do pediatry, zawsz eprzychodzę byle kiedy i wchodzę zapytać czy mnie przyjmie. Zawsze przyjmują!!! To na Drzymały.
Niestety nie znalazłam lekarza dla dorosłych, do któego chciałaym chodzić, toteż przepisałąm się do Piastowa :-D