czyli mój ulubiony wątek "ja jem - w mleku jest. jak to się dzieje?"
dzięki Ci, LM, za post, bo już myślałam, że moja "oalergiczna" wiedza jest kompletnie nieteges...
czyli mój ulubiony wątek "ja jem - w mleku jest. jak to się dzieje?"
dzięki Ci, LM, za post, bo już myślałam, że moja "oalergiczna" wiedza jest kompletnie nieteges...
Lena O, u mnie dieta skończyła się po urodzeniu Nike, więc nie narzekamJest to jeden z plusów konieczności karmienia mm - staram się je wyszukiwać, żeby sobie jakoś humor poprawić.
Co do mleka w postaci nieprzetworzonej - to ja nienawidzę. Nie mam po nim co prawda wielkich sensacji, ale wolę nie pić.
Tutaj artykuł o tym jak nasi przodkowie zaczynali pić mleko: http://www.biotechnolog.pl/news-537.htm
olcia - baaaardzo sie cieszę z powrotu Julki do chodzenia! i coś mi się wydaje, że tryskasz optymizmem
Iza - oj miałaś kobieto przeprawę przy tej wyprawie, współczuję
LM - jak ja lubię Twój rozsądek
A my już zachoinkowanizaprezentowani. W czwartek mkniemy do Łodzi i już się cieszę na megarodzinną wielką wigilię, na którą mama zaprosiła też teściów, więc po raz pierwszy od kilku lat mamy tylko jedna wigilię a nie dwie
![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
olcia - dobrze, że Jula zdrowa już, a Ty że masz tyle siły i optymizmu!!!! Dacie radę!!!
my choinkę wczoraj ubieraliśmy jak tata był w pracy, więc jak tylko wszedł do domu Kuba z usmiechem od ucha do ucha poprowadził go do pokoju i pokazał nasze dzieło
a ja mam pytanie z innej beczki.
Dziewczyny doradzcie jakąs przychodnię w Pruszkowie lub w okolicy (autem dysponujemy), bo tej przychodni na ul.Helenowskiej mam serdecznie dość!!! Do lekarza dostać sie nie można (chyba że ktoś ma czas stać w kolejce od godz.5 rano!!!!!!!), lekarki do kitu (Kuba od miesiąca kaszle i każą mu syropki dawać....). Pomóżcie, bo ręce mi już opadły i w piatek musiałam po całym Pruszkowie okulisty szukać, bo Kuba ma zapalenie spojówek, ale do pediatry nie było już miejsca...
HELP!!
mama Jakub-usia (21.04.2009)