Pokaż wyniki od 1 do 20 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Mieszany widok

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

czyli mój ulubiony wątek "ja jem - w mleku jest. jak to się dzieje?"

dzięki Ci, LM, za post, bo już myślałam, że moja "oalergiczna" wiedza jest kompletnie nieteges...

Domyślnie

Lena O, u mnie dieta skończyła się po urodzeniu Nike, więc nie narzekam Jest to jeden z plusów konieczności karmienia mm - staram się je wyszukiwać, żeby sobie jakoś humor poprawić.

Co do mleka w postaci nieprzetworzonej - to ja nienawidzę. Nie mam po nim co prawda wielkich sensacji, ale wolę nie pić.

Tutaj artykuł o tym jak nasi przodkowie zaczynali pić mleko: http://www.biotechnolog.pl/news-537.htm

Chustomanka Awatar Me'shell
    Miejscowość
    warszawa, włochy

Domyślnie

olcia - baaaardzo sie cieszę z powrotu Julki do chodzenia! i coś mi się wydaje, że tryskasz optymizmem
    Iza - oj miałaś kobieto przeprawę przy tej wyprawie, współczuję
    LM - jak ja lubię Twój rozsądek

A my już zachoinkowani zaprezentowani. W czwartek mkniemy do Łodzi i już się cieszę na megarodzinną wielką wigilię, na którą mama zaprosiła też teściów, więc po raz pierwszy od kilku lat mamy tylko jedna wigilię a nie dwie
    Zosia 25.02.2010
    Tosia 25.01.2013

Chustofanka Awatar madzior
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

olcia - dobrze, że Jula zdrowa już, a Ty że masz tyle siły i optymizmu!!!! Dacie radę!!!

my choinkę wczoraj ubieraliśmy jak tata był w pracy, więc jak tylko wszedł do domu Kuba z usmiechem od ucha do ucha poprowadził go do pokoju i pokazał nasze dzieło

a ja mam pytanie z innej beczki.
    Dziewczyny doradzcie jakąs przychodnię w Pruszkowie lub w okolicy (autem dysponujemy), bo tej przychodni na ul.Helenowskiej mam serdecznie dość!!! Do lekarza dostać sie nie można (chyba że ktoś ma czas stać w kolejce od godz.5 rano!!!!!!!), lekarki do kitu (Kuba od miesiąca kaszle i każą mu syropki dawać....). Pomóżcie, bo ręce mi już opadły i w piatek musiałam po całym Pruszkowie okulisty szukać, bo Kuba ma zapalenie spojówek, ale do pediatry nie było już miejsca...
    HELP!!
    mama Jakub-usia (21.04.2009)

Uprawnienia umieszczania postów