-
Chusteryczka
dziś wbrałam się z dziećmi do Lublina. rano Gaja nie chciała się wysikać po nocy. Czekanie na siki opóźniło nam wyjazd o pół godziny, Następnie pod domem przy wsiadaniu do samochodu Gaja się wywróćiła w błoto. Kolanami kurtką i tygryskiem :/ ale wynegocjowałam, że przebierzemy się później. Trochę się denerwowała, gdy jej książka wypadła mi z rąk w to samo błoto, ale udało się ruszyć. Po 4 km usłyszałąm dziwny dźwięk. Zjechałam na pobocze, aby ujrzeć jak dymi mi się z opony. Obudziłam telefonem małżonka i wezwałam na ratunek. Zamieniliśmy się na auta i pojechałam dalej.
Generalnie dobrze się jechało, ale przed samym lublinem zaczęło padać. I śnieżyć. I gdy wkroczyliśmy na cmentarz padało nadal. Ale finalnie okazało się, że to dobrze, bo nie było wody w hydrancie, a chciałam umyć pomnik, toteż umyłam go deszczówką któa na nim leżała.
Gaja przespała całą drogę w jedną i w drugą stronę, toteż przewiduję, ze sen nocny zmorzy ją o 4-5 rano
madzior - daliśmy 65 zł, bo użebrałam rabat 5zł dla rodziny wielodzietnej 
jodełki były od 200...
u mnie nigdy nie ma karpia, w ramach smażonej ryby jest ryba po grecku robiona zwykle z morszczuka.
dwa razy robiłam w wigilię smażoną na gorąco - za drugim razem był to łosoś w dzwonkach
a za pierszym razem była to pierwsza wspólna z dwutygodniowym Michałkiem wigilia, i uzmażyłam wtedy paluszki rybne, popijaliśmy barszczem z torebki
cuuudne święta!!
egla - Helenka nie pożycza pieluch dla swoich lal? Gaja pieluchuje swoje lale :-D
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala:
PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE 
Uprawnienia umieszczania postów