obawiam się, że z przyczyn różnych nie dotrę we wtorek.
obawiam się, że z przyczyn różnych nie dotrę we wtorek.
egla - nooo... Kasia jest cudoowna, spokojna, zróżnoważona i uśmiechnięta. Potrafi zauroczyć nawet nie-swoją-mamę![]()
a Gaja nie sika w nocy, a gdy jeszcze sikała, wystarczała jej normalna pielucha taka jak w dzień..
Do zamówienia dorzucę mały upominek, od sklepu któego nazwy też nie wymienię
Lena - ja miałam dłuugo bardzo fajną Panią do sprzątania, ale zrezygnowałam dwa lata temu i wiele się zmieniło
W naszej przychodni nie jest źle z tematami.. Nasza pani doktor będąca jednocześnie szefową przychodni sama mojej koleżance zaleciła pieluchowanie wielorazowe, gdy jej synek miał nawracające zumoperację zawielopieluchowania przeprowadziłysmy wtedy błyskawicznie.
Ale zapytaj o te ulotki!dziekuję!!
mi. - może jednak? nooo ...
aa!! faktycznie jest woda !!!
wiecie, ja zakraplałam niespuszczony kibelek olejkiem herbacianym i nie było źle !!!
Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 10-12-2011 o 21:34
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
egla, bo Pruszków ciągnie wodę z Wisły, magistralą przez całą WarszawęWzdłuż Jerozolimskich. Od kiedy budują węzeł Łopuszańska, ciągle coś z tą magistralą majstrują
Ponoć Pruszków nie ma szans na własne ujęcie. dziwne nie?
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
od kiedy zaczęli po kawałku oddawać węzeł Łopuszańska czas przejazdu Jerozolimskimi do pracy zajmuje niecały kwadrans![]()
Już oddali kawałek? Jezu jak się cieszę!
A wiem, wiem doskonale skąd te problemy z wodą...
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
wiecie... robimy sernik, te zapachy są![]()
Ja bym chętnie się wprosiła jutro na spotkanie, jak Kacper pójdzie do przedszkola... do ludzi potrzebuję, bo zwariuję![]()
byłam: Anna Dobrowolska
STUDIO FOTOGRAFICZNE: http://www.studioniezapominajka.pl
BLOG: http://www.blog.studioniezapominajka.pl
FOTOGRAFIA PRZYRODNICZA: http://www.annaijan.pl
Aniu![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
kurczę... łamię się...
to ja będę jęczeć teraz
ale czy któraś z Was będzie tam dłużej? bo mnie najmniej nęcą prawie dwie godziny spędzone w aucie z jęczącym dzieckiem na rzecz około dwóch godzin spotkania z Wamibo mam wielką na spotkanie chęć, ale... takie proporcje czasowe są cholernie mało kuszące...
bo jeszcze póki była perspektywa wspólnej jazdy z Izą, to jakoś barwy były optymistyczniejsze, bo nagadać się można, ale trudno odmówić tylko z tego względu komuś, kto nie ma jak dotrzeć...
z drugiej strony - po mocno towarzyskim weekendzie - nie mam sumienia odbierać Kajetanowi szansy na spotkanie z rówieśnikami, bo jednak widzę jaka to dla niego radość...
takie mam rozterki dziś...
my do 15.30 będziemy na bank, może i do 16zaraz sprawdzę dokładnie rozkład
edit: jeśli mnie ktoś podrzuci do stacji pkp to mogę być do 16
edit2: w sumie to możemy i od jakiejś 11:30 być, pod warunkiem że ktoś przyjedzie![]()
Ostatnio edytowane przez choco ; 12-12-2011 o 11:51
aga mama tatiany '09 i tamary '12
o kurczę, mi., jeśli o to chodzi, to ja mogę nie jechać, a wtedy sobie z Izą pogadacie do woli!!Nie chcę się "wtrążalać między wódkie a zakąskie", że tak powiem!
Mnie nie zależy do tego stopnia (nie zależy = nie wiem w jakim nastroju będzie Nike, bo to naprawdę różnie bywa, a nie ma sensu jej męczyć, gdyby było coś nie tak. A ma jeszcze górną lewą jedynkę do wyjścia), żebym miała Ci blokować miejsce w samochodzie!
A wracając do Nike, to dałam jej kleiku ryżowego na jej mleku modyfikowanym i właśnie patrze, że na policzkach zrobiły się jej plamki. Czy to może być alergia? Ale na ryż?!
a wcześniej?
cholera, zazdroszczę Wam możliwości basenu o tej porze roku... u mnie to gwarancja rozchorowania
Berenike - umknęła mi Twoja wypowiedź. Na wódkę, to ja się na razie (niestety) nie piszę, a na zakąskę jestem stanowczo zbyt... obfita
temat zamknięty
Iza - matkie Ci pobiorę, bo się ostała. dwie nawetjak znajdę coś jeszcze, to dam znać.
Aniu - chciałam wziąć aparat, ale... heh... nie wiem, czy to nie będzie obciach za duży - to co wytworzęaczkolwiek bardzo się cieszę, że Cię poznam!
OT: moja kocica przynosi mi mysz za myszą... staram się cieszyć i to doceniać, ale... jest grudzień. ona powinna spać, a nie łowićchyba, że liczy na podchoinkową obfitość
![]()
Shit.... strasznie się napaliłamna spotkanie z Wami, ale coś czuję pod skórą, że Kacper nie da mi wolnego
od kilku dni leczymy trzeci migdał, coby go nie wycinać. W nocy zaczął kasłać, teraz w dzień niby nie kaszle, ale rozwolnienie ma.... pewnie po super megapaskudnym syropie... nie wiem, nie wiem, czy do przedszkola go posyłać
edit: mi. - no nie rób sobie jaj... zabieraj aparat! Ja swojego na pewno tym razem nie wezmę, muszę trochę odpocząć i odstresować się![]()
byłam: Anna Dobrowolska
STUDIO FOTOGRAFICZNE: http://www.studioniezapominajka.pl
BLOG: http://www.blog.studioniezapominajka.pl
FOTOGRAFIA PRZYRODNICZA: http://www.annaijan.pl
choco - no ale jak to - porzucam Tankę? do sali zabaw bez dziecka?
Berenike - wódkę? zakąskę? spoko, ja pomiędzy ZAWSZE zapojkęok 12 się widzimy, tak? podjadę. mogę być z fotelikiem !!
nie słyszałąm o uczuleniu na ryż.. a rozwobiłaś kleik ryżowy w codziennym Waszym mleku, czy dałaś gotowca z innym mm??
mi. -![]()
Ania - no pewnie że przybywaj!!
Lena - ta pielęgniarka ze zdrowych dzieci? ja niezwykle tę Panią lubienauczyła Michałka smarkać. Ja gimastykowałam się przez 4,5 roku, żeby nauczyć i nic. A ona przyłożyła mu chusteczkę do nosa i powiedziała rzeczowo i nieco groźnie: dmuchaj! i okazało się że umie
Egla - nei będziesz? nic się nie da zrobić?
ale ruch w wątku neizwykły![]()