Pokaż wyniki od 1 do 20 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Widok wątkowy

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez egla30 Zobacz posta
    Iza linku chyba raczej nie mam ale dobijają mnie te zmiany... Kasia powinna teoretycznie za 3 tygodnie zacząć jeść zupki i gluten. A ja się boję dawać jedzenie takiemu maluchowi co nawet do siadania się nie przymierza. Lela była ponad 1,5 mca starsza i sama domagała się jedzenia I jak wprowadzić tu BLW takiemu małemu łobuzowi?
    Siadasz przy stole, Kasię opierasz o siebie, nakładasz jej śliniak i jedziesz z koksem nie siedzi, a siedzi. Ugotowane warzywka do łapki i niech się oswaja
    jakkolwiek osobiście uważam że mleko cycowe do ukońćzenia 6 miesiąca, a rozszerzanie diety później, no ale jak wiadomo wykładni jest kilka ..

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    dawaj na fejsa!
    na ściany prywatne ludzie będą kopiować, a Ty polinkuj na fanpejdże portali dzieciowo-rodzicowych.

machnij eventa może też?
    można? hmm

Iza - a na jak długo tam zawitasz? Bo moje forum rówieśnicze ma już na Ciebie namiary obstukane w tę i z powrotem. Dziewczyny sępią się teraz na nosidła Storcha i baaaaardzo Ci je zachwalam Zaraz popatrzę na doradców z Lublina a jakby coś koleżance jak zawsze polecę Ciebie. Tylko nie wiem czy dotrwa do tego momentu bo Zosia robi się ciężka i ona ma dość noszenia na ręku Jak większość mam
    A mam jeszcze dla Ciebie pomysł na niszową działalność w zakresie chust, AP i BLW - wypożyczalnia książek za np. 5 zł tygodniowo. Ja nie mam ochoty kupować tego wszystkiego a chętnie dla odmiany bym wypożyczyła Myśl, myśl, myśl o tym. Chusty i nosidła się wypożycza to czemu nie książki?
    myślę, że na dwa dni. Mogę zbiorowe nauki machnąć nawet :-D
    jesteś kochana z tym polecaniem!!! a co do książek - ja za darmo pożyczam ale bobasa akurat swojego nie mam. Jakkolwiek pomysł fajny!! :-*

Mi - Nie do końca było wiadomo. W końcu przeszłyśmy na jedzenie ze sklepu ze zdrową żywnością i bardzo pilnowałam małej i jakoś się uspokoiło. Znalazłam też świetnie dopasowany do mnie i Helenki emolient - Aderma z wyciągiem z owsa. No ale dalej jest bezmlecznie i często Helenka ma katary a w marcu skończy 4 lata więc jest duża i mądra - w przedszkolu nie tknie produktów zabronionych, no chyba że jest tort urodzinowy z bitą śmietaną to wtedy nie ma bata!

Zobaczcie jakie cudo polarowe znalazłam na allegro - co o tym sądzicie? Fajny bo z odpinanym panelem.
    http://allegro.pl/e-bu-bluza-polar-do-noszenia-dzieci-s-m-l-xl-i1946493367.html

[B]Iza - zacznij zamawiać gadżety firmowe jak breloki, zakładki do książek, magnesy na lodówkę - to dopiero będzie reklama - osobista i zawsze pod ręką Albo ekotoby na przechowywanie chusty z logo NM.pl
    co do polaru - zgadzam się z mi. jakkolwiek wygląda fajnie..
    ekotorby mam na widelcu !! ale najpierw musze dorobić się łądnej grafiki firmowej, a ciągnię się to neisteyy i ciągnie
    ależ masz pomysłów!!!
    Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 20-11-2011 o 14:24
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Uprawnienia umieszczania postów