egla - chust nigdy dosyć, zawsze możesz później sprzedać...
a krótsze chusty też już czas zacząć kupować, jakkolwiek myślę, że jedno nie wyklucza drugiego![]()
egla - chust nigdy dosyć, zawsze możesz później sprzedać...
a krótsze chusty też już czas zacząć kupować, jakkolwiek myślę, że jedno nie wyklucza drugiego![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Dziewczyny, a któraś nie może napisać - pohamuj się wariatko?
Czy zawsze jest tak, że chęć posiadania kolejnej chusty musi oznaczać niemożność zakupu pięknej starej garderoby - wieszaka do korytarzyka na piętrze?Straszne to jest żeby kawał szmaty był ważniejszy od mebla...
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
to ja doniose co ze mnąu mnie ok, ciśnienie dzisiaj już ok, leki łykam...
byłam na usg - z moją nie taką małą jak się okazuje dziewczynką wszystko w porządku, z łożyskiem też
Ada waży obecnie ok 3100 g, więc jeśli doniosę do końca (na koniec listopada) - to może być słuszna waga
Jula zostaje w szpitalu jeszcze tydzień - do wyników, nóżkę ma w gipsie na dwa tyg. podobno
cały czas śpi - tzn. przysypia, tak odpada, niewiele je...
ja jutro ponownie na ktg :/ mimo, że wychodzi w porządku, to mnie cały czas wysyłają... w końcu to ich wysyłanie skończy się tym, że mnie położą na patologii normalnie! no nic to, jak jutro będzie ok, to może dadzą mi spokój?
egla - kupuj, potem będziesz sprzedawała (na wiosnę, bo po świętach zacznie się martwy okres na bazarku)
a wiesz, że w tym roku jest inaczej trochę
trochę już się zaczął... korzyść z tego taka, że można negocjować ostro ceny![]()
no i ciekawe kiedy się zacznie na nowo kręcić - obstawiam, że w marcu.
wiecie, Kajetan coraz bardziej zaczyna gadać. i to jest ogromnie fajne![]()
jest mój bandaż![]()