Pokaż wyniki od 1 do 20 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Mieszany widok

Domyślnie

Iza, Gaja rozumiem za dynię robiła? Apetyczny ten tort, nie powiem, smaka narobiłaś

olcia, jak po badaniu się czujecie?

dziękuję za porady odnośnie ząbkowania Zastanawiam się, czy ten dentinox ma taki sam skutek uboczny jak nasz bobodent, czyli zakłócenie odruchu wymiotnego? Szczerze mówiąc, boję się tego, bo Nike ma problem z refluksem, to raz, a dwa, czasem się krztusi przy jedzeniu, więc...

My na groby nie jeździmy, bo za daleko - do mojego taty mamy 250 km, a do taty męża - 450 km... Nie wiem kiedy nam się uda pojechać, bo mamy jeszcze problem, żeby zostawić z kimś nasze dwa koty... Cmentarz mam niedaleko, to pójdę się tam pomodlić.

Inna sprawa, że nie przepadam za spotykaniem się z rodzinką na grobach...
    Ostatnio edytowane przez Berenike ; 31-10-2011 o 19:45

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

a! my jeszcze przy ząbkowaniu używaliśmy korzeń irysa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    a! my jeszcze przy ząbkowaniu używaliśmy korzeń irysa
    korzeń irysa?!

OK, już doczytałam. Brzmi zachęcająco. A działało?

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

ciamkał i nie płakał. pytanie czy z racji zainteresowania i współpracy materiału czy dlatego, że te uwalniające się substancje naprawdę działają

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Olcia - jakie wieści płyną ze szpitalnego frontu? Jak Julcia się miewa?

Berenike - a gryzaki nie pomagają? U nas żele stosowałam tylko przed spaniem. Świetna jest ta żyrafka Sophie - mimo ceny zaporowej (w Vedze 55 zł) jest świetna do ciamkania. Moja lubiła jeszcze schłodzoną marchewkę (ale tylko pod moją kontrolą).

Iza - pamiętasz o naszym czwartku? A masz już nosidło w kolorze fioletowym? Biorę na bank obie zabawki dla siebie tj. poucha i nosidło Tylko nosidło dopiero jak uzbieram kasę od darczyńców.

Jezus Maria, ile ja na chusty w minionym miesiącu wydałam to aż trudno mi w to uwierzyć I wszystko w tajemnicy przed mężem
    I jeszcze znalazłam ideał amarantowy tj. Laurę Didka i wiszą dwie na straganie i kuszą straszliwie...........................
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

chciałam powiedzieć, że całe wielkie szczęście, że spędzałam na forum wystarczająco mało czasu, żeby przeoczyć różne promo i wyprzedaże sklepów forumowych.

bo taka na przykład na czas wykryta wyprz w MamaZen, to by mnie mogła zabić

a ja już mam chyba tylko jedną chustę na swojej liście "must have'ów" czyli wiecie - chustozaspokojenie
    bosko!
    i wcale nie jest zielono

(no, dobra - została mi jeszcze do wypełnienia luka na chustę warsztatową )

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

egla - mam akurat na stanie fioletowe chwilowo mam na stanie wszystkie. Jakkolwiek stan ma charakter zmienny (i odnawialny). No pewnie, że pamiętam o czwartku tylko nie wiem, czy pamiętam co też miałam zabrać, no trochę tego się uzbierało może jednak miałabyś ochotę na spotkanie trzeciego stopnia z moim ekspresem do kawy? wtedy będzie przynajmniej pewność, że obejrzysz i przymierzysz wszystko co obejrzeć i przymierzyć pragniesz

ja chustowo jestem ok. Teraz kompletuję lale. Trzy do mnie fruną, to razem będzie cztery... jeszcze jedna poszukiwana
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Uprawnienia umieszczania postów