egla - hmm.. no ja nie wiem, jednak mam sporo mniejszą światłoczułośća od szalików do chust faktycznie całkiem blisko
choco - dzięęęki
Olcia - jak u Was? Jak Jula? Ada? Ty? Mąż?
jakieś dobre wieści?
egla - hmm.. no ja nie wiem, jednak mam sporo mniejszą światłoczułośća od szalików do chust faktycznie całkiem blisko
choco - dzięęęki
Olcia - jak u Was? Jak Jula? Ada? Ty? Mąż?
jakieś dobre wieści?
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Iza - jestem pod wrażeniem dzieł Gajowychcudne
aż sama zapragnęłam posłać Julę do przedszkola...
my sie pakujemy - jutro z rańca małżonek wyrusza z Julą do Otwocka... :/ jakoś mi dziwnie
ja na tą okoliczność pakuję torbę ciążową - bo to z nerwów to nie wiadomo co może być :/
w poniedziałek badanie - w sensie rezonans; oby poszło wszystko dobrze no i żeby wynik był szybko!
ja dodatkowo chora - na zatoki mi się rzuciło i ledwo żyję
stresu dużo, ale jakoś się trzymamy
oby do przodu
Olcia - Tobie też zatoki? masz czerwoną lampę? grzej zatoki, pomoże![]()
to dobrze, ze się trzymacie !! ja myślę, że Ada poczeka na swój termin, a już na pewno na powrót siostry ze szpitala!! Ale spakowana torba daje poczucie bezpieczeńśtwa![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
mam soluxa, tylko nie wiem gdzieile czasu grzać te zatoki?
to jakaś masakra z nimi
no Ada niech czeka na donoszenie przede wszystkim, więc jeszcze 2-3 tyg. w drugiej połowie listopada może wyłazić, za długo w ciąży też byc nie chcę
Jula bardzo się cieszy na siostrę - nawet mamy prezent od Julci dla Ady - jest z tego taaakaaa dumna... no i Ada oczywiście dla Julci też coś mieć będzie![]()
rozszerzyłam troszkę te zalecenia - żeby nowe dziecko przyniosło coś starszemuna mojego czuja to dobre rozwiązanie
![]()
olciu, trzymam mocno za Was kciuki, żeby wszystko poszło dobrze, żeby Julcia Was zadziwiła i zniosła to wszystko lepiej niż się Wam teraz wydaje. A Ada niech sobie jeszcze posiedzi w środku, co się będzie za szybko pchała na ten świat
U nas idą górne jedynki, czy można im pomóc się wydobyć jakoś domowymi sposobami? Aż mi serce pęka jak widzę, jak Nike mało je i jest nieszczęśliwa...
Olcia - nagrzewać 1-2 minuty na poczatek, i wydłużać stopniowo. A potem nie wolno wychodzić na dwór.
Fajnie, ze jesteś tak przygotowana na siostrzane spotkanie
Berenike - domowe to nie wiem, ale maść Dentinox potrafi złagodzić dolegliwości. Gai w ekstremalnych momentach ząbkowania ładowałam efferalgan w czopku.
Olcia - dobrze będzie w tym Otwocku, zobaczysz. Zatoki - paskudztwo, wiem bo sama cierpię cyklicznie.
Berenike - na ząbkowanie poza mazidłami dla dzieci nasza rewelacyjna pediatra poleciła smarowanie lub psiknięciem w bolejące miejsce Tantum Verde w sprayu - on też znieczula i jedna dawka dla dziecka jest bezpieczna raz na kilka godzin.
Dziewczyny jak się walczy z kciukiem u niespełna 3-miesięcznego dziecka? Lelka ssała na potęgę do 3 urodzin, nie zwyciężyłam w jej przypadku. Kasia od wczoraj nie daje sobie zaaplikować smoczka tylko paluch w dziób i kropka... A tak ładnie się zaczynała chować ze smoczkiem... Tu jestem matką desperatką gotową na wszystko. Chwila nieuwagi matczynej a żmija wsadza sobie palucha nawet w chuście Wniosek - widać za słabo dociągam górę.
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)