Pokaż wyniki od 1 do 20 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

jak Michał miał leczone zęby pod narkozą, to wyszedł po godzinie od wybudzenia
    ja też ( też miałąm leczone zęby pod narkozą i też wyszłam 1h od wybudzenia)
    Myślę, że sama narkoza nie jest wskazaniem do trzymania w szpitalu. Julce przed badaniem nie będą podawać żadnego kontrastu, prawda?
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

jeśli chodzi o moje doświadczenia z ogólnym znieczuleniem (to to samo, co narkoza, prawda?) to mam je tylko z dorosłymi, którzy mieli wyrywane ósemki. wstali jakoś błyskawicznie i od razu zostali skierowani do domu.
    tam potrzebowali opieki, ale nie musieli być w szpitalu, czy gdzie tam

mam nadzieję, że doba to absolutny max!

a czemu Jula ma mieć rezonans w znieczuleniu?

(a ja Wam napiszę, że dziecko wewnętrzne jest jakieś DUŻE BARDZO - nagle mi się ciąża postarzała dziś o ponad tydzień )

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

Jula musi mieć rezonans w ogólnym, bo podczas rezonansu trzeba być nieruchomo, w sensie nie ruszać się
    u tak małego dziecka to niewykonalne
    o kontraście nic nie wiem, mam nadzieję, że nie...

mi. - czy to oznacza, że jesteś po usg? i ja? wiadomo czy syn czy córa?

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez olcia Zobacz posta
    Jula musi mieć rezonans w ogólnym, bo podczas rezonansu trzeba być nieruchomo, w sensie nie ruszać się
    u tak małego dziecka to niewykonalne
    o kontraście nic nie wiem, mam nadzieję, że nie...
    rozumiem. no tak - już ja widzę nieruchomego Kajetana

Cytat Zamieszczone przez olcia Zobacz posta
    mi. - czy to oznacza, że jesteś po usg? i ja? wiadomo czy syn czy córa?
    jestem. nic nie wiadomo. usgolog mówi, że może mi co najwyżej kiedyś opowiedzieć o wszystkich trickach stosowanych przez lekarzy podających płeć przed 20tc
    zatem muszę poczekać. kolejne cztery (trzy??) tygodnie. w każdym bądź razie - wg dzisiejszego badania definitywnie skończyłam już 17tc, a rodzę w marcu

o! no i widzę, że IzaBK tez ma zębowe doświadczenia z narkozą

Chustomanka Awatar Me'shell
    Miejscowość
    warszawa, włochy

Domyślnie

Według mojej wiedzy, jesli wszystko będzie ok, to nie będą Was trzymać w szpitalu. Po ogólnym nie trzeba leżeć, chyba, że była punkcja lędźwiowa szpiku
    Zosia 25.02.2010
    Tosia 25.01.2013

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

a, słuchajcie.. udzieliłam wywiadu o tu: http://www.babyprzykawie.pl/finanse_...i_e_sklep.html

dziś jest doobrze!! pani w aptece poleciła mi solpadeinę. I ona DZIAŁA! głowa prawie nie boli coś tam ćmi, nie czuję się komfortowo, ale zero światłowstrętu, zero nudności, zero pulsowania.. chyba dziś z kwiatkiem do apteki zajrze!!!
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Domyślnie

Tak w ogóle to dzień dobry z Pruszkowa

IzaBK, fajny wywiad! (tak się zastanawiałam, czy Ciebie tu znajdę ). BTW, IzaBK uczyła mnie i męża motać, więc między innymi dzięki niej tutaj jestem

Trochę o mnie: mama Berenike. Jeszcze na macierzyńskim, wkrótce na wychowawczym. Czasami samotna, bo ludzi brakuje, a dziecko nie zrekompensuje na 100% obecności dorosłych... Dobrze, że w dzisiejszych czasach mamy internet

Uprawnienia umieszczania postów