Pokaż wyniki od 1 do 20 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Widok wątkowy

Domyślnie

My też chorzy , choć tym razem ja najmniej trafiona. Hektor już przywlókł z przedszkola, po całym 1 tygodniu chodzenia (on ma zapalenie oskrzeli, ale czuje się świetnie, Helenie poszło w górne drogi oddechowe i czuje się dziwczyna podle, nos zapchany, gorączka itp.)
    Iza, ja nie miałam pojęcia że ceny za przedszkola/żłobki to sa takie horrendalne, mieszkam w jakiejś oazie taniości. Za Hektora przedszkole (5 godzin po południu) płacę 360 zł. I kilka złotych dodatkowo za angielski i rytmikę. Za całutki dzień od 6 do 18 płaci się 590, dzieci żłobkowe chyba +20%. To może chcesz Gaję do nas przywozić
    Suri, Hektor zaczął chodzić dopiero w październiku, we wrześniu jeszcze był u dziadków. U nas na razie nie ma problemu, Hektor sam chce jechać do przedszkola. Co więcej, w zeszłym tygodniu nie miałam samochodu i część dni jechał z moimi sąsiadkami, a beze mnie - nie było problemu. Także współczuję Ci, ale nie łącze się w bólu
    Olcia, trzymaj się w dwupaku i zdrowiej
    Witam nowe dziewczyny
    Iza, mi., gratuluję kolejnego stopnia wtajemniczenia
    A ja chyba już powoli calkiem przestaję nosić w chustach, bo Helena się kręci przy wiązaniu i musi być wiązanie z rękami na wierzchu - suma tych 2 warunków powoduje kiepskie wiązania. Więc kupuję miętka od Alci a wiazanek się chyba zacznę pozbywać. Kurcze, w jedwabnym indio to nawet porządnie nie ponosiłam, kilka razy je motała i wsio.
    No i mam na stanie kompletnie nieświeże jajeczko czyli Girasola Zachód Słońca Wcześniej Girasole mi się nie podobały, tu spodobały mi się bardzo kolory - ale we wzorze, a już w rzeczywistości nie bardzo. Co gorsza, chyba nie tylko ja tak mam, bo nikt tej szmaty nie chce brać, nie tylko zresztą ode mnie
    Studia zaczęłam, szanowny małżonek doskonale dziećmi się zajął. Fajnie tak wyjść z domu. No i z zaskoczeniem zauważyłam, że są jeszcze jakieś środowiska, gdzie rozmowy nie zaczyna się od dzieci , a nawet w ogóle nikogo twoje dzieci nie interesują - jak odświeżająco

Edit:
    Iza, a Komorów, Nowa Wieś? To niedaleko od Ciebie, chyba bliżej niż drugi koniec Pruszkowa, a tam też są jakieś przedszkola/żłobki.
    Ostatnio edytowane przez LittleMonster ; 11-10-2011 o 13:32
    As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk

Uprawnienia umieszczania postów