Pomocnej chustomamy z Sochaczewa najchętniej i z chustą kółkową poszukuję![]()
z Sochaczewa żadnej mamusi w wątku nie ma niestety, kiedyś się przewinęła, ale tylko na chwilkę![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
IzaBK, czy pozbyłaś się wózka? Powiesz gdzie?
Wymieniacie, czy sprzedajecie też rzeczy?
Ciężko się zabrać, ale najwyższy czas wyprzątnąć szafy...
Dziewczyny, trzymajcie kciuki i wesprzyjcie dobrym słowem. Jutro Hektor ma zabieg usunięcia wodniaka jądra. Niestety - denerwuję się tym. Szczególnie, że nie jest to wymarzony moment, od kilku dni ma wzmożone objawy alergii. Ale anestezjolog powiedziała, że skoro on ostatnio ma cały czas infekcje (a ma), to może nie być lepszego momentu przez jakiś czas. A oni sobie z alergią dadzą radę, skoro są o niej uprzedzeni. No i sama nie wiem, czy dobrze robimy, czy nie... Bo oczywiście decyzja musiała byc moja... Źle się z tym czuję...
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
suri - niestety ja nieustająco przebywam w fazie "musze w końcu coś sprzedać", i nic nie ubywa... wózek mam nadal, stoi i czekatal samo jak fotelik, bujak i tak dalej
LittleM - oj, decyzja musiała być dla Ciebie rzeczywiście trudna! Ale skoro zdecydowałaś zaufać lekarzom, to znaczy, że temat dogłębnie przeanalizowałaś, więc ja jestem dobrej myśli, bo Ty mądra kobieta jesteśwszystko będzie w porządku
Olcia - jak samopoczucie?
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
LM - mogę się podpisać pod tym, co napisała Iza. do tego doszła jeszcze pewnie intuicja
trzymam kciuki! kiedy to? jutro?
KONIECZNIE przyślij smsa z info co i jak. najlepiej na bieżąco - po każdym kolejnym kroku. będę czekała!
LM - worek dobrych mysli dla ciebie i Hektora
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Dzięki dziewczyny.
Olcia, oficjalnie gratuluję, bo pierwszy trymestr zakończony, suwaczek wstawiony... Przyjemnego ciązowania![]()
Alarm odwołany, Hektor tak rzęził w nocy, że zrezygnowaliśmy. Zamiast tego muszę jechać po większą baterię leków na alergię![]()
szkoda, bo mielibyście to już za sobą!! no ale nadmiernie ryzykować nie ma po co.. na kiedy kolejny termin Wam wyznaczą?
witam normalnie doczekac sie wakacji nie moge bo nie wiem w co ręce wsadzić teraz... czasu totalnie brakuje na wszystko
LM alergia wredna rzecz współczuje
Olcia jeszcze troszkę i będzie z górki...
Krzyś I 1998 Asia II 1999
LM, Trzymam kciuki za Hektora!
przerwę tę ciszę
LM - kiedy macie ten kolejny termin?
też ostatnio o Was pomyślałam
stwierdziłam, że pewnie wszystkie na wakacjach
LM, moja koleżanka już przechodziła z synkiem ten zabieg. Wyszli tego samego dnia, a dwa dni po zabiegu synek już biegał jakby niegdy nic!
:-D ja nie na wakacjach, wrecz przeciwnie, mam okres bardzo intensywnej pracy
zawsze jak widze Twoje 3 suwaczki, wnikliwie je analizuję![]()
co, masz nadzieję, że pojawi się jeszcze jeden?
No, wiesz, u mnie średnio co rok z hakiem pojawia się silniejszy instynkt macierzyński i zaczynam się rozczulać nad niemowlakami, więc jak nachodzą mnie głupie myśli, to mąż odsyła mnie do kartki na lodówce: "dzieci już dość!"
hehehe,
nie, mam wrażenie, że możesz suwaczek Daltona wymienić cichaczem na inny, i ta myśl ZAWSZE przychodzi mi do głowy![]()