ja teżdziękuję
a ja się wypisałam z Wyprawy w tym roku. pierwotnie się pozapisywałam, ale zrezygnowałam jednak![]()
ja teżdziękuję
a ja się wypisałam z Wyprawy w tym roku. pierwotnie się pozapisywałam, ale zrezygnowałam jednak![]()
z Wyprawą to chyba zależy jak sie trafi, ja dziś przyjmowałam na konsultacjach - przyszły trzy kobitki, w tym jedna z mężem, a spotkań w planie było 5.
W tym samym czasie za ścianą odbywały się warsztaty z asertywności - na 15 zapisanych osób dotarły 3, za to zrobiły kawał terapeutycznej roboty![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
czyli nadal jest tak, że ludzkość się zapisuje, ale się nie wypisuje? wow...
Gaja jutro po raz pierwszy ma zostać sama u opiekunki. Na dwie godziny tylko, ale i tak podenerwowana jestem![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
będzie dobrze!![]()
Izumusi być dobrze
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
dzięki, jesteśce kochane!!
Gaja podeszłą do sprawy z wielkim zaufaniem. Pożegnałam ją, dałam buziaka, zapewniłam, że wróce, ona patrzyła na mne poważnie i bez uśmiechu... i znikęłam za drzwiami, a Gaja .... poszła się bawić![]()
dwa razy o mnie pytała, ale nie płakała. A jak przyszłam to się na mnie rzuciła z radosnym okrzykiem i śmiała się w głoschyba była bardziej na to wszystko gotowa, niż ja
![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE