a nie, niania grzebała w piachu![]()
lepij kupic wieksze :-D
a nie, niania grzebała w piachu![]()
lepij kupic wieksze :-D
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
a jak szybko rośnie stopa?
stopa rośnie nieregularnie. Najszybciej rośnie wtedy, kiedy kupisz dopasowane buty![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
IzaBK, widziałam Was dziś na piknikuZdaje się, że Elę szykowałaś do występu. My już wtedy powoli się ewakuowaliśmy (ciężko było dzieciaki utrzymać w miejscu), więc niestety nie zobaczyłam występów Twoich dzieci
![]()
suri - szkoda, że się minęliśmy!! piknik był fajny, po występie mojej córki z Pruszkowiakami był jeszze teatrzyk, na prawdę fajowski, myślę, że Tymkowi by się spodobał
a co do występu któego nie obejrzałaś - masz jeszcze szansę, 18 czerwca w amfiteatrze w Pruszkowie
mi. -za kaski bardzo dziękuję!!! do mety dotarliśmy, dyplom dostaliśmy i mało zmokliśmy
choco - dzięki za propozycję, ale ja dużych potrzebowałamjak imprezka?
mój weekend był boski!! a co u Was?
u nas już po kwarantannie i rekonwalescencji, weekend śląski - w Gliwicach i okolicach, baaaaardzo przyjemnie!
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
z Sochaczewa żadnej mamusi w wątku nie ma niestety, kiedyś się przewinęła, ale tylko na chwilkę![]()