cześć pamiętacie mnie jeszcze?
![]()
Krzyś I 1998 Asia II 1999
sylvia1 - ja pamietam!!
wiecie co, jak tak patrzę przez okno, i oglądam jak śnieżyca się zagęszcza, to już mi nie szkoda, że jutro nie pohasamy sobie po placu zabaw :/
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
sylvia ja też pamiętami myślę że jeszcze na spacerek po GM się umówimy
Izu no pogoda mało placowo-zabawowaale co się odwlecze...
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Dziewczyny, u nas totalny szpital. Hektor poszedł na 3 dni do przedszkola i przyniósł jakąś bakterię, najpierw on miał zapalenie oskrzeli, Helenie poszło w górne drogi oddechowe. On dopiero skończył chorować (po prawie 2 tygodniach!), a Helena tydzień gluciła aż i jej trochę na oskrzela poszło. A kilka dni temu złapało i mnie (w międzyczasie zaraziliśmy moją mamę i siostrę, jak przyjechali do nas na święta
). Więc my na razie i tak jesteśmy uziemieni, bo nikomu tego nie chcemy już sprzedać. Lekarka powiedziała, że to taki przedszkolny, wredny szczep, a my leczymy raczej bez antybiotyku, więc trwa to dłużej...
Zresztą pogoda się zrobiła mało spotkaniowa![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
włąśnie się poprawiłao pogodzie mówię :-D
LM - szpital zakończony?
WIDZIMY SIĘ W ŚRODĘ????
Me'shell - chciałam się do Ciebie zapisać na Wyprawie Mama, ale już nie ma miejscnapisz coś więcej o tym, kochanieńka!!
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
dziewczyny, finalizujemy z małżem kupno mieszkania w Pruszkowie na os. Staszica i chciałam prosić Was o polecenie jakiejś dobrej przychodni z fajnym pediatrą (takim żeby antybiotyków na każdą chorobę nie dawał i bardziej naturalnie próbował leczyć). Najlepiej gdyby była jakaś przychodnia niedaleko os. Staszica.
mama Jakub-usia (21.04.2009)
madzior - polecam Ci dr Abramską, ewentualnie dr Majewską, przyjmują w przychodni na Drzymały.
ja mogę polecić, ale nie w Pruszkowie tylko w Michałowicach![]()
A ja chodziłam z dzieciakami na Helenowską do dr Tkaczuk i też mogę ją polecić.
dzięki dziewczyny! jak już sie przeprowadzimy to połażę i posprawdzam Wasze namiary.
mama Jakub-usia (21.04.2009)
Wpadło mi właśnie w oko a propos niektórych dziś rozmów http://www.phdinparenting.com/2010/0...essure-cooker/
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
hmm.. chyba jednak nie znam angielskiego , nie moge się skupiś, żeby zrozumieć
suri - eee, no w środę się udało
mam dwie zdobyczne skarpetki męskie rozmiar mały - szaro-granatowe.
a poza tym, mój plac zabaw wyglądał jak wyglądał do wczoraj, dziś przyszli, zamontowali nową ciuchcię dla maluszków, wymienili dużą zjeżdżalnię, i pozostawili wszystko tak, jakby to nie było ich ostatnie słowona szczęście my dziś na wycieczce rowerowej byłyśmy i nie widziałyśmy tej demolki placu.. znalazłyśmy na wycieczce nianię
![]()
oczywiście nasze
znalazłyście nianię przy drodze?
jak to się robi? się jedzie i mija panią z tabliczką:niania:
![]()
potrzebuję rady:
Kajetan ma stopę długości 14 cm(tak dokładnie to 13,7)
rozmiar 21 to 13,5 cm, a rozmiar 22 to 14,5 cm
które mam kupować?
niby te 21 ujdą, ale...![]()
a nie, niania grzebała w piachu![]()
lepij kupic wieksze :-D
a jak szybko rośnie stopa?
stopa rośnie nieregularnie. Najszybciej rośnie wtedy, kiedy kupisz dopasowane buty![]()