aga mama tatiany '09 i tamary '12
A u nas katary (na zmianę mamy)... niby nic a jednak...
Też nie odstawiam, pierwszego dziecia nie odstawiałam (sam się odstawił przed 18 wiosną - bo niektórzy tak wróżyli), to drugiego też nie będę. Za to pożyczyłam butelkę (naprawdę nie mam- dokupiłam smoczek właśnie) i spróbuję dać kaszkę na noc (bo ta moja na BLW to ostatnio nic nie chce - może się z głodu budzi?) - a jak prześpi się po kaszce na noc to kupię butelkę. I chustę może jakąś z okazji przespanej nocy?
A po co butelka do kaszki?![]()
mój pouch i amazonas znalazły kupców, a mi z tym smutno![]()
a propos kaszki - no właśnie, czemu nie łychą?
choco - dobrze ujęłaś temat. STroną czynną odstawiania są dzieci, a nie myu mnie Gaja też się odstawiła nocnie i przesypiamy całe noce, a karmienia mamy tylko 3 - na zaśnięcie nocne, rano po przebudzeniu i na zasypianie dzienne. To mi się nawet podoba.
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
no cały czas mam nadzieję, że przyjdzie moment kiedy się Zosia odstawi, bo wizja jakiegoś przymusowego odstawiania mnie przerażaa zbliża się moment kiedy będę musiała wyjechać bez niej
na razie rzuca się na cyca z takim entuzjazmem, że nie widzę oznak zniechęcenia...,
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
a na jak długo wyjedziesz?
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
a u mnie rotacja, że hoho! to wciąga
choć czerwonego leosia wciąż żal...
u nas od niedawna podobnie.
różnice: wieczorami zazwyczaj "mam wolne" i usypiają się Chłopaki w samotnościdochodzi obowiązkowe przyssanie po moim dłuższym wyjściu z domu i karmienie "kiedy nie weźmiemy ze sobą czegoś do jedzenia".
amazonasa zaproponowalam w odzewie na posta w "kupię"![]()
trochę długo poprzedniego posta pisałam
ZOSIA!! stara bababuziaczki! grzecznych rodziców Ci życzę
Me'shell - no to oby po powrocie Zosia była odstawiona! tego Ci życzę. Ja wyjeżdżałam nawet na tydzień karmiać Elę, i podczas mojej nieobecności nawet nie wspominałą o cycu, a na mój widok wszystko jej wracało..