Pokaż wyniki od 1 do 20 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Mieszany widok

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

aaaaa! to elastyk
    to ja nie pomogę, bo próbowałam z elastyczną z 10 razy walczyć i ni diabła mi nie szło

nam Espu naprawdę pomógł - tak jak pisze Suri, systematyczność ważna. my podawaliśmy ileś-tam (nie pamiętam już ile, ale mniej niż w ulotce) kropel przed każdym jedzeniem.

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

ja używałąm z powodzeniem elastyka, ale nie umiem opisać wkłądania i wyjmowania.. :/ pokazać umiem :/
    Niestety Gaja ma wciąż porządny katar, więc jutrzejszy dzień spędzić musimy w samotności
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

nam się ani razu nie udało ogarnąć wsadzania do elastyka

współczuję choróbska...

my wczoraj byliśmy na impressce, na której z siedmiorga dzieci obecnych trójka była chora. ciekawe, czy coś z tego wyniknie

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

ob się Wam upiekło!! słabo byłoby roczek obchodzić z gilami pod nosem ;/
    a ja myślałąm, że ty na dorosłą imprezę się wyboerasz hihi

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

Domyślnie

Ja wiązałam elastyka z powodzeniem, ale nosiłam tylko w pionie, nigdy w kołysce. Na zdjęciach nie bardzo widać, bo chyba chcieliście buźkę sfotografować... Ale IMO na drugim zdjęciu wygląda trochę dziwnie, niby kołyska, ale jakos tak pionowo Ale zrób więcej zdjęć pod różnymi kątami i wrzuć wątek do odpowiedniego działu, dziewczyn z pewnością doradzą.
    Słyszałyście jaka masakra z Kubicą? Małżonek chyba żałobę przywdzieje, już mu tylko Kowalczyk została ;-(, nie powiem, mnie też jest przykro. No i szkoda chłopaka.
    Ja chyba też pasuję wszelkie spotkania towarzyskie, bo najnormalniej w świecie boję się coś przywlec do domu. Robert w tym tygodniu złożony (a on nie choruje, jeśli choruje, to jest naprawdę chory), Hektor był u dziadków, ja i Hel na razie się trzymamy. Tydzień wcześniej były w domu kultury pierwsze zajęcia dla małych dzieci, my nie poszliśmy bo za wcześnie (9 rano), ale czwórka znajomych dzieciaków przywlokła jakieś paskudne choróbska do domu, od dzieciaków pozarażały się matki, z tego 2 w ciąży... Nie, ja na razie dziękuję, poczekam. Wystarczy mi perspektywa wizyty u pulmonologa.
    No i zostało już mniej niż 6 tyg. do naszego wyjazdu na narty. Hurrrrrrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

u nas na razie - poza czwórkami - wszystko ok.
    skończyliśmy właśnie rodzinne przyjęcie urodzinowe. niestety, te obolałe dziąsła pozwoliły Kajetanowi na zajadanie się jedynie ryżem i brokułami, więc całe wymyślne menu nie trafiło Jubilatowi do żołądka... no cóż...

wczorajsza imprezy jakby były parents&children... jakoś prawie całej naszej ekipie porodziły się dzieci, więc to dość atrakcyjna opcja

aczkolwiek - zarówno sernik na wczoraj, jak i tort na dzisiaj - udały się bardzo. pychotne wyszły!
    sernik piekłam wcześniej, ale wreszcie udało mi się ustalić taki przepis, który pasuje i Mauszowi i mnie (ja nie lubię słodkich, a on kwaśnych )
    no, a tort to był mój pierwszy, więc dumnam z siebie.

choco, a Ty co tam upiekłaś? jak poszło?

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

LM - my też przeżywamy wypadek Kubicy, mój monsz jest fanem F1..

mi - gratuluję udanych wypieków fajnie, że dużo dzieci wśród bliskich znajomych macie..

aż popełniłąm wątek stosowny, takie mi dziś Gaja odchustowanie palnęła to już tu jęczeć nie będę..

Uprawnienia umieszczania postów