sądzę, że bardzo dobry, tylko trzeba się wstrzelić w czas bez imprezy urodzinowej![]()
sądzę, że bardzo dobry, tylko trzeba się wstrzelić w czas bez imprezy urodzinowej![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
pod warunkiem, że się nie pracujeniektórzy mają pecha i musza chodzić do pracy.. taki lajf..
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
nie natychmiast, ale to nieuniknione![]()
tak czy siak nie do konca pisalam o sobie. ale sa takie osoby, z którymi przyjemnie sie spotkac w takiej sali, a które pracowac na masełko do chlebka muszą i to akurat w tych najfajniejszych godzinach..
wiem, że nieuniknionei że fajnie się spotykać też wiem
tylko wcześniej pytałaś o opiekunkę więc pomyślałam, że na Ciebie przyszła pora...
a ja od wczoraj umieram bo wróciła @ale to może mieć też dobre strony
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
no własnie przyszła pora, tylko ja tak powolutku, nienerwowo powrót planuję
wróciła powiadasz.. się bedzie działo!! ale jakiś rekord chyba pobiłas w długości czasu bez@!!! karmisz ciągle?
A to się rozkręciłyście z tym planowaniem dalszych potomków!
Może zaczniemy obstawiać i przyjmować zakłady?
Ja mogę, bo podobnie jak LM z gry wypadam![]()
proszszsz nie marudzić i się nie wykręcać, tylko zaklepać sobie jakiś miesiąc![]()